MeeL Arzucan kesinlikle 😏 Ben belki salgin muhabbetinden zam yapmazlar diye dusunmustum p.tesi ogrendik bizde fiyatlari tam cildirmalik 😅
Pinarmelike Arden4154 peki canım hastane hakkında düşüncen nedir doktorumdan memnunum ama hastane beni biraz düşündürüyor
Arden4154 Pinarmelike Mesela neyi düşündürüyor? Arkadaşım daha yeni doğum yaptı bizim hastanede hilal ablada çok memnun kaldı doğum sonra da ebeler olsun hemşireler falan çok ilgili diyordu benim endişem yok ya
Pinarmelike Arden4154 benimde kuzenim Ocak ayında doğum yaptı sabaha kadar 1 tane ne doktor ne hemşire geldi kontrole dedi
MeeL Arden4154 Hilal hanimi bende bi kac arkadastan duydum. Ilk hamileligimde biraz gec duydum adini o yuz gitmedim birazda uzakti.
Pinarmelike Arden4154 ya o günkü hemşirelere mi artık şans mı bilemedim bı arkadaşımda tam tersini söyledi saat başı kontrole doktor yada hemşire geldi dedi bende kararsız kaldim
Hnd41nr Pinarmelike arkadaşlar birazda nasip işi galiba ben Hilal hanımda doğum yaptığımda 5 yıl önce kocaeli tıp hastanesindeydi benim doğum sürecim biraz zorlu geçti ama doktorumdan ebelerden hastaneden çok memnundum hep başımdaydılar o süreçte bi devlet hastanesi olsa kafayı yerdim heralde ama benden sonra eltim aynı doktor aynı hastanede yaptı benim kadar memnun kalmadı mesai bitimine denk geldi doğumu yorgunluktan biraz baştan saldılar galiba o yüzden her insanın fikri bir olmuyo
MeeL brcaky yok biz oyle biseye denk gelmedik biz ditek otoparktan girdik orda kimse yoktu zaten olsada maske eldiven ne varsa takip gitmistik 😅 Acil girisinde mi oyle acaba
brcaky Medical parkın harika fiyatlarını bende öğrendim biraz önce tamamen hastalarını keriz yerine koyuyolar başka bişey değil bu tutumlarından dolayıda bir ihtimal akademide yaşar çeğil var hastane ve doktorla ilgili bilgisi olan var mı acaba?