Arden4154 Sinemdmrcoglu benim eşim bebekle ilgilenemez o yüzden annem gelecek ilk çocuğumuz deneyim sıfır elleyemem ki diyor 😂
Hnd41nr Arden4154 hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah bende ilk hamileliğimde hilal hanıma gidiyodum iyidir kendisi ama bu sefer biraz uzak kaldı bana Reyhan hanıma gidiyorum ondanda çok memnunum
Arden4154 Hnd41nr Gerçekten çok ilgili bir doktor her sıkıntıda arıyorum veya whatsaptan yazıyorum dönüş yapıyor iyiyiz yani o konuda uzaklık konusunda banada biraz uzak ama alıştık artık 🤗
Arden4154 Sinemdmrcoglu eşin kendine güveniyorsa sıkıntı yok benim ki panik atak🙄😂😂 birde onunla uğraşamam 🤦♀️😂😂😂
Hnd41nr Arzucan işte bende o yüzden 3000 çıkardım gözden çok uçtu fiyatlar ya ilk doğumumu 5 yıl önce 700 e yapmıştım Hilal hanımda
Sevendays Arzucan merhaba medar golcuk ahmet coskana gidiyorum 28 haftaligiz kismetse haziran sonu dogum
Hnd41nr Arden4154 sizin zorunlu sezeryan mı ben ilk doğumumu normal yaptım bunda sezeryan olcak ikisinide tatmış olucam bakalım nasip
Arzucan Hnd41nr evet 3 bin olma ihtimali yüksek malesef ben ilk dogumumu alikahyada yaptım para vermedim ama hiç memnun kalmadım valla 🙁
Sinemdmrcoglu Arden4154 yok kız o da bakamaz korkar bızım doktor ılla eş olucak demıstı ama ıns Mayıs’a kadar değısır hersey
Arden4154 Hnd41nr evet canım benim zorunlu, hem bel fıtığım hem de skolyozum var çok riskli normal doğum dedi
Arden4154 Arzucan orası berbat bir hastane ya eltim orda doğum yaptı doğumdan 5 saat sonra kavga kıyamet getirdiler çocuğu
Hnd41nr Arzucan işte zaten güvenebilsek direk gideriz devlete ama malum ilgi sıfır o yüzden hiç riske atamıyo insan
Hnd41nr Arden4154 hmm geçmiş olsun hayırlısıyla kurtulun inşallah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalımda fark etmez