Arden4154 Bugün gittim bende kontrolüme hastane o kadar boş ki, gün verince fotoğrafçıyla falan konuşayım dedim almıyorlar fotoğrafçı refakatçi de sadece 1 kişi alıyoruz bu annen olursa eşin bebeği göremez dediler kesinlikle ziyafet de yokmuş 🙄
Arden4154 Sinemdmrcoglu bir sürü hazırlık yaptım kendim ama hiç birini götürmeyi düşünmüyorum zaten gelen giden olmayacak boşa yani
Arden4154 Arzucan aman çok dikkatli ol ya maskeni eldivenini tak hiç bir yerle temasta bulunma bakalım ne diyecek doktorun 🤷♀️ bizlere de haber ver
_zehra_ Arzucan ya zaten vaka olmayan hastane kalmadı ki artık. Allah sonumuzu hayır etsin .kaderde varsa nereye gitsek bulur o illet. Sen yarın net bi bilgi al bakalım ne dicek doktorun
Hnd41nr Arzucan muayene ücreti 120 tl doğumu daha konuşmadık ama eşim sormuş hastaneye 2700 demişler zaten doğumları özel kocaelide yapıyo bakalım bizim zamanımıza kadar değişir mim
Sinemdmrcoglu Arden4154 aynen benımde hevesım hıc kalmadı O gün gelsın gecsın sadece cunku heyecan korku karıştı hep zAten sadece eşim olur Yanımda refakatcı olarak
Arzucan Hnd41nr benimde muayene ücreti 120 sezeryan 3bin cihan Hastanesi’nde sizinki biraz daha iyimis fiyati
Arden4154 Sinemdmrcoglu aslında hiç korkum yoktu taa ki bugüne kadar, doğum tarihi verdi stres yaptım çok korkuyorum da
Arden4154 Sinemdmrcoglu benim eşim bebekle ilgilenemez o yüzden annem gelecek ilk çocuğumuz deneyim sıfır elleyemem ki diyor 😂