Kdzeregli Iclalgoleli canım kaç haftalıksın? Ben 30 haftalık oldum şu an ayakta kılıyorum ama karnım baya büyüyor gün geçtikçe inşallah zorlanmam oturarak kafam karışıyor çünkü 🤦🏼♀️
Esrayy Iclalgoleli ben de 3 aydır oturarak kılıyorum secdede de bacaklarımı açıyorum karnım araya girsin diye Rabbim kabul eder inşallah zaten hadis var ayakta kıl gücün yetmezse oturarak kıl
Fatti Iclalgoleli yoktur canim bende oturarak kılıyordum şimdi mecburen sandelye ve önüme yastık koyarak kılıyorum bı zaman sonra yere seccedebaşına oturarak kılmak da zor oluyor çünkü
Benimminkdunyam Iclalgoleli 30+5 olduk resmen kaburgalarımın hemen altında bebek çok aşırı zorlamadıkça ayakta kılıyorum ama bazen oturmak zorunda kalıyorum durum belli rabbim ibadetlerimizi kabul etsin oturarak veya ayakta ibadetini yap takdir allahtan canım🌹
Linasuannesi Iclalgoleli ben 7 aylık gibi başladım 5vakit namaza ilk başladığımda secdede kıldım olmuyo Allah kabul etsin sonra hep oturarak kıldım iki aydır oturarak kılıyorum zaten 9aylık göbekle imkanı yok eğilemiyosun kılınıyomuş bu şekilde Allah kabul etsin inşallah
Bsrasglm Iclalgoleli canım allah affetsin benim düşük tehlikem vardı o yüzden ilk aylardan beri hep oturarak kıldım 🤦♀️
hhb53 Iclalgoleli Seni zorlayan her seyde namazını oturarak kılabılırsın. Hiç bir sorun yok zaten egılıp kalkman kendine eziyettir
matrushka 33+4 ben hala normal kılıyorum ama rahat değilseniz hafta kaç olursa olsun oturarak kılınmalı bence. Ben secdeye gittiğimde hafif bacaklarımı aralıyorum biraz erkek gibi kılıyorum 😁 zor olmuyor böyle.