Damla_K Kızlar saglık bakanı il il mahallelere caddelere kadar gösterilen bi harita gosterdi TV de nerden bulabiliriz bunu bilen var mı acaba
Damla_K Kızlar kaynana postları üstte hep Allah askına yorum yazın üstte kalsın bilen cıkar belki ya 🙄
MinikTavsanim Damla_K canım bu konu hakkında bilgim yok fakat kaynana eş gibi konulara 150 kişi yorum yapıyor ben mesela kaç defadır sağlıkla alakalı post acıyorum yazan yok yaaa cidden anlamıyorum varsada 2-3 kişi yazıyor pesss
Heisenberg https://instagram.com/birparcatuhaftik?igshid=1c3qutrgmqztg Burada hepsi verilmiş. Ben uzun zamandır takipçisiyim bu tür haberlerden uzak kalmamak için size de tavsiye ederim🥰🙏🏻
Meralll İnstagram da gördüm ama tv ekranından çekilmiş sanırım, resmî sitede henüz yayınlanmadı galiba ben de merak ediyorum..
Damla_K Hifafethi60 tedbirimizi alalım elimizden geldiğince canım napalım asırı stres de bebeklerimize zarar 😔
Hifafethi60 Damla_K bebeğim hareketi zayıfladı gece doktora yazdım nstye baglaykım gel dedi canım şimdi gidcem virüslü vaka varmı dedim bizim binada yok diyor napıyım demekki hastanede var