_nzlcnn Kizlarr deminden fark ettim karnımda küçük küçük çatlaklarım oluşmuşş😥 resmen dünyam başıma yıkıldı moralim cok bozulduu😥 daha 27 haftalığızzz sonumu düşünemiyorum
rabnaz6822 _nzlcnn kıyamam sana niye o kadar üzülüyosun ki genetik bu yapacak bısey yok🤷♀️Ben bildiğin bebek yağını göbeğime boşaltıyorum göbeğimde hiç çatlak yok . Göğsüme sürmüyordum niye sürmediysem 🤦♀️Göğsüm de küçük küçük çatlamış ve 34.haftadayım🙆♀️
Tugbakarciga _nzlcnn bizde 30 uz ama çatlama olmadı. Son anda olursa çok üzülürüm. Gerçi benim karnım da pek yol. Minicik bişey
Sukufe _nzlcnn benimde oluştu 3 4 tane küçük küçük ama belli 28 haftaligiz bizde büyük ihtimal çok catlicam
58_edaygmr_58 _nzlcnn canım benim de o haftalar da oldu 3 4 tane minik minik krem kullanıyorum çok faydası oldu sanırım şimdi 32+5 haftalığım onun dışında hiç yok kişiden kişiye değişiyor muş bazıları da 25 dan sonra başlıyor muş
Minnaksever Benim de o haftalarda başladı şimdi 31im aldı başını gitti büyük gobeklerde oluyo malesef bi de ırsi yapacak bişey yok
UraSsmom 35 olduk hala yok çok şükür 🤲🏻 Ama valla bazıları 38de filan çatlıyomuş son anda çatlarsam öyle kahrolurum 😭😭
_nzlcnn rabnaz6822 ya basenimde ve kalcamda vardi onlari cok takmamistim ama göbeğimi gorunce bugun cok degil ama 2-3 cizik tabi bunun devami gelir 😥
Minnaksever _nzlcnn çok araştırdım malesef olacağı varsa oluyormuş sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum
Sukufe _nzlcnn bilmiyorum benim annemde de çatlak var bende de oluşur büyük ihtimal ama kötü görünüyor
_nzlcnn Minnaksever bende bio oil kullaniyordum o bitti suan alamadigim icin tatli badem yagina gectim ama faydasi olmadi gibi catladigima gore
58_edaygmr_58 _nzlcnn https://imgyukle.com/i/QERexH Bu kremi 33 hafta olucam yarın 3 4 tane minik minik sadece ben bundan kaynaklı diye düşünüyorum Son zamanlarda çıkmaz sa inşallah
Fatti _nzlcnn benimde karnimda yok ama basenlerde var ic bacak kısmında orası hiç aklıma gelmezdi büyüyen karın çatlayan bacak çok tuhaf bu çatlak olayı ama ırsi diye duymuştum bende
_nzlcnn Papatya99 gercekten birden oluyor ya benim karnım hic yoktu birden çıkınca catlaklarda olusmaya basladi😔
ktnzehra49 _nzlcnn hiç bir şey etki etmiyor maalesef doktorum cilt tipiyle alakalı dedi badem yağı nemlendirici krem kullandım ama cilt tipim gerilmeye müsait olmadığı için karnım hep çatlak
_nzlcnn ktnzehra49 benim doktorum da lieraci onermisti ama arastirdim kullananlarin bazilari da catlamis ona o kadar para vermek istemedim bio oil aldim indirimdeyken simdi bittigi icin badem yagi kullaniyorum ama etkisi yok sanirim