gamze12345678 Kızlar meraba 11 haftalık hamileyim bu ana kadar bir kez bile miğdem bulanmadı cevremdekiler cinsiyetinin erkek olabilcegini söylediler ilk cocugum olcak bana farketmez esim de kız istiyor cok sizce bunun cinsiyetle alakası varmıdır?
Cigdemveminik gamze12345678 tabiki alakası yok cabm ilk gebelğimde miğfe bulantm oldu erkekti şmdikinde 15. Haftaya kadar su bile içemedim bu kız 🤗
Zuhraa Kesinlikle yok canım 24+6 yim oğlum olucak 13 haftama kadar mude bulantimdan yatamıyordum bile.
gamze12345678 Öyle kızlar ama ailemdeki herkes kız bebege hamileyken aşırı bulantı erkek bebege hamileykende rahat gecirmisler banada oyüzden oyle diyorlar🤣🤣
TheNewMom Bizde bugün 11 haftalık olduk daha hiç kusmadım ama sabah bulantılarım oluyor kıZ diyorlar bende öyle hissediyorum 😋
mmylmz gamze12345678 bende hıc kusmadım koku hassasıyetım oldu bırde yemeklerden tıksındım oğlum olacak. delı gıbı ekşi yiyorum ama ayşe gelmıyor😂😂😂😂😂
Annesininbali Bende öyle erkek çocuklarda hiç midem bulanmadi kızımda 5 aya kadar kustum şimdi dördüncü ye hamileyim bundana kusuyorum yüzde 80 kız dedi 18 haftayim
gamze12345678 Valla kızlar ben erkek hissediyorum rüyamda da erkek gördüm insanlarda böyle deyince kafama takılmadı değil önümüzdeki salı randevum var 13 haftalık olucak belki cinsiyet tahmininde bulunurlar ozaman yazarım buraya🤣
Anne1234 gamze12345678 benimde hiç bulanmadı banada erkek diyorlar bakalım Perşembe günü öğrencez gösterirse inşallah 15 haftalığız