Emirsedda Kelebek34 muayene parası 80 90 civari diyr biliyorum canım ama fopumla alakalı bir bilgim yok aratıp öğrenebilirsin . Ben okdr memnunum ki hiç bir sorum cevapsız kalmıyor ve her gittiğimde gayet içim rahat çıkıyorum odasından bir bak derim 🥰
Emirsedda Kelebek34 fiyat konusunda emin değilim benm özel sağlık sigortam var ben ücret vermiyorum doğuma canım ondan bilgim yok tam muayenesinide bilmiyorum 15 tl verdiğim için hiç sormadım ☺️☺️
Btyas34 Kelebek34 istediğiniz hastaneye göre değişiyor ama çok gönlü tok biri asla derdi para değil hangi hastanede istersen doğurturum ve yardımcı olurum diyo zaten gitmek nasip olursa anlarsınız demek istediğimi 🤗
Btyas34 Kelebek34 inşallah sizde memnun kalırsınız 💙 Rabbim sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Aysenurcatikkaya Ssultann kesinlikle tavsiye ederim Bende Sibel hanımı ikinci doğumum olacak nasipse ☺️
ZZeynep3 Kelebek34 hisar çamlıcada umut hanımdan ben de memnun kalmıştım. Muayene 95 tl ödedim geçen ay nst 30tl normal doğum 1.450 civarı
brcakyll Btyas34 @Kelebek34 bende aynı kliniğe gidiyorum benim doktoeum da Kadriye hanım. Bende çok memnunum hastane olarakta her bütçeye uygun hastane seçenekleri var . Şükran hanimda iyidir kuzenim onda doğum yapmışti memnun kalmıştı.