durununannesi34 Heyecanla okudum, Allah analı babalı büyütsün. Ben de 29. Haftadayım, merakla bekliyorum o günü 🙏🏼
Yasesdu PkosluAnne Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza🙏❤️Bebeğiniz ne zaman dönmüştü bide normal doğuma yönelik bişey yaptınız mı
PkosluAnne Yasesdu aslında ben çok yattim yani çok hareketli değildim son zamanlar ama o sancım sırasında hiç yatakta kalamadim nst ye bağlı şekilde ayakta durdum nst nin yetiştiği yere kadar bir oraya bir oraya gittim çömeldim ne bilim hiç yatmadım o yüzden de fazla geçmeden geldi sanırım bebegim
Eliisss PkosluAnne allah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglicakla mutlu bi hayati olur inşallah Bende 30 haftalik hamileyim normal dogum istiyorum aslında o ani yasamak istiyorum merak ediyorum nasil bi duygu tatmak istiyorum ama korkuyorum da catala çıkınca bebegin cikmasi fln cok canin yaniyormu zor mu
Fulyasare Gozunuz aydın hayırlı saglıklı omurler nasıp etsın rabbım evladınıza. Şey sorcam bu su gelmesı baya gelıyormus ya ortalık batmıyormu😂 bıde damar yolunu falan neden acıyorlarkı kan thalilı serum falanmı yapılyor dogm ocnesı
Aylin_16 Fulyasare cevaplamak istedim su öyle şelale gibi akmıyo sızıntı şeklinde oluyo hastane ortamı zaten yatağa su geçirmez bişey kaplı tek kullanımlık ve gerekirse sizin için yere de kullan at tarzında bez seriyorlar ayakta sancı karsılamak isterseniz damar yolunu da serumla suni sancı veriyorlar oyuzden bir de sezeryan olma ihtimalinr karsı önlem
PkosluAnne Fulyasare hiç birşey yiyip icmicegimiz için orda bir serum veriyorlar enerjin bitmesin diye bana suni sancı vermediler . Su da ilk başta az geliyor ama sonra bildiğin geldi yani ben hasta bezi kullandim
Dogansinem PkosluAnne maşallah subhan Allah pki çok mu zor inşallah bnde en kısa zamanda doğum hikayemi yazarım doğumdan çok korkuyorum normal doğum ıyimi sizce
Kk39 PkosluAnne ne güzel hikâyeniz bizimde inş sizin gibi kolay olur sağlıkla büyüsün evdeki sandınız adet sancisina benzer bir agrimiydi acaba ?
Azemiram PkosluAnne hadi gözün aydın rabbim derdini göstermesin inşallah ♥️ darısk da bizim başımıza.❣️
Karacakaraca PkosluAnne ay maşallah ne güzel bir doğum nasip olmuş Allahım şu güzel günün suyu hürmetine darısı bana tüm hamiş annelere olsun bu arada bizde Su an 39+4 olduk bugün bekliyoruz 😊
Harika90 Rabbim analı babalı ve sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah bizde sona yaklaştık sayılır heyecan var korku da var sağlıkla gelsin inşallah demek düşüyor benim 3 olucak sezeryan öncekilerde öyleydi zaten nasipse22nisanda benimde yanımda uyuycak mustafam❤️😊😊
Edaliiii PkosluAnne ayy canım Allah analı babalı büyütsün resmen yaşadım öyle güzel anlatmışsın şu sıralar doğumu bekliyorum bende aşırı heyecanliyim bence çok iyi geçmiş inşallah bizlerde kısa sürede atlatabiliriz
Deryadgm PkosluAnne MaşaAllah ne güzel bi doğum Rabbim bebeğinize hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin hayırlı bi evlat olsun inşaAllah🤲 Bende normal doğum istiyorum son aylarda dikkat ettiğiniz kolay doğum olsun diye yaptığınız bişey varmı
PkosluAnne Deryadgm son aylarda hep yattım inan ki ama çömelme hareketi çok yapmaya çalıştım yanlız tek inandığım şey sabırlı ol yapabiliriz de bebeğine ve kendine sonrada Rabbine güven gerçekten bu kadar yani vücudun ve bebeğin gerisini halleder
Feridearslantas1 PkosluAnne bende dun dogum yaptim canm oncelikle Allah anali babali buyutsun benim suyumda gece 2 bucukta geldi 3 te hastaneye geldim ama ogleden sonra 3 30 da dogurdum sancilarim cok kotuydu benimde dayanamiyodum sukur kurtulduk Allahim diger hamileleride kolay gecitten gecirsin😍🌸
szeynepuzun Maşallah 🧿 Rabbim analı babalı büyütsün.🙏 Ben de 38+4 oldum. Beklemedeyiz. Bizlere de böyle güzel doğum nasip olur inşallah.