Lavininannesi benim son adet tarihine göre 6+5 de gitmiştim doktora gebelik testini iki hafta önce yapmıştım biliyordum ki hamileyim ama beklemek istedim kese oluşsun bebeğin kalbini dinleyelim diye yani nerdeyse hesaba göre 7 haftalık bir bebekle karşılaşacağımı düşünürken bi gittik ne kese var ne bebek var rahim duvarı bile kalınlaşmamış bu nasıl olur dedim kendi kendime benim ilkinde 6 haftalık hem kese hem minnacık kuzu hemde kalbini dinlemiştik her gebelik ve her bebek farklı olur derler ya hakkaten öyle anne aynı anne rahim aynı rahim ama döllenme ve gelişme her bebekte farklı. Kan testi yapıldı doktorum çok iyi Allah için bekleyelim dedi bi kaç hafta Ozaman netleşir dedi benim içim içimi yedi acaba dış gebelikmi yoksa kimyasal gebelikmi? Belkide düştü ben anlamadım? Neler neler 8 haftalıkken tekrar gittim gelişimi geride ama kalbi küt küt atan bir bebiş gördük çok şükür meğer geç döllenmiş hesaplanan tarih tahmini olduğu için bebek kendini gösteremiyor bazen saklanıyor şimdi 15 haftalık olduk çok şükür inşallah sendede bebiş kendini gösterir bu stres insanı mahvediyor