BusraDevlet83 Snszasla Düşükler genelde ağrılı ve sancılı olur. Sizde bu yoktu sanırım. Beta değeriniz de yükselmiş beta konusunda doktorunuz ne söyledi?
Snszasla BusraDevlet83 adet sancısı gibi agrım var sadece onun dışında bi de belim agrıyor 😔inşallah sorun yoktur magnezyum vermiş bide progestanın dozunu arttırdı
Busralacin Snszasla korkma bence ben dede ayni oldu pedime baktilar bundan bsey olmas dediler igne vuruldum progstron hapı fitil olarak alttan aldim 2 ay dirda alttan koyuyorum bisey olmadi
Snszasla Busralacin yoğun kanamak yok sabah geldi pembe şeklinde peçete biraz kırmızımsı oldu ama şu an yok bilmiyorum ki sonradan da gelir mi tamamen kesilir mi kalp atışı var mı iyi mi diye ok endişe ediyorum 😢
Busralacin Snszasla normal normal korkma kendine strese sokmamalisin bsey olmas cok yogun bi kanaman falan olmadigi surece sorun olmaz
Busralacin Bende normal de kullaniyodum progestronu ama hap olarak kullaniyodum kanamadan sonra firil olarak kullanmaya basladim
RanaaT Snszasla kuzum başka doktora gitmelisin bende olmuştu sabah bir uyandım kahverengı leke koşarak gittim sonra anlattığımda hemen aldılar ve kalp atışına baktı doktor düşük tehlikesi yaşamışsın kalp atışı var korkma kendini yorma uyu bir kaç gün dedi ve ilaç verdi büyük ihitimal sana da verirler ve ayağını havaya dik ama kesinlikle vakit kaybetme özele git bu önemli bir konu iyi düşün iyi olsun
Snszasla Tuba-27 eve geldim yarın gideceğim tekrar ultrason için il sağlık müdürlüğünü aradık şikayet edeceğiz inşallah hersey yolundadır 😔
Tuba-27 Snszasla stres yaptıkça zararı sana ve karnındakine olur rahat ol benimde kanamam oldu korkma doktor progestan yazdı vajinadan al dedi günde 2 defa sanada aynı şekilde dicek ler bir doktor bulsan geç olmadan iyi olurdu aslında kanaman nasıldı pörtü pörtü müdü yoksa farklı mı
Baling Trnbrna Snszasla canım çok geçmiş olsun,benm altı haftalıkken hafif kanamam olmuştu yerleşme kanaması demişti doktor kırmızı olmasına rağmen.bence canını sıkma.ayrıca şikayet etsende il sağlık müdürlüğü bişey yapmaz,bimer yada cimeri aramalısın
Tuba-27 Snszasla yok canım korkma şöyle anlatim hamile kalınca test yaparsın silik çıkar bhg düşük olduğu için hamilelik anlaşılmaz bhg yüksek olunca çocuk var ve haftasını belirler korkma yani
BusraDevlet83 Snszasla Tamam eğer öyleyse şuan durumunuz stabil demektir. Düşük tehlikesini ben de atlattım. Çok şükür şimdi 30.haftadayım. Moralinizi yüksek tutun ve bolca dinlenip dua edin. Bugün çok manidar bir gün. Ben sizin icin dua edeceğim.🤲
Busralacin Snszasla ben 1 kere geldi igne falan vuruldum 2 gun sonra iyice kan geldi hemen gttim alttan baktilar kalp atisi var korkma yat dinlen dedi sen oyle yap fitilini koy güzelce yat kalkma hic merk etme bseyi yoktur gdebilecegin bi hastane varsa gt kalp atışını duy icin rahat etsin inşallah allahin iziniyle sagliklidir
Busracetin Snszasla canim 16 günde 400 den 2400 e cikmiş , saglikli bir yukseliş olmayabilir , Allah korusun şu an sana zarar veriyor olabilir , mutlaka baska bir yere hastaneye gitmeye çalişın , Allah yardimcin olsun
Tuba-27 Busracetin kız 1 bucuk aylığın üstünde hamile değer yüksek olması lazım düşük değil düşük olursa kötü asıl
Snszasla BusraDevlet83 Allah razı olsun teşekkür ederim ama malesef ki kanama arttı adet kanaması gibi geliyor sanırım düşüyor 😔çok ama çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum ama elimden de birsey gelmiyor 😢
Snszasla Baling adet kanaması gibi geliyor canım 😔sanırım düşüyor cok üzgünüm gözümün feri çekildi resmen 😔
Meryemturan1002 Snszasla kahverengi lekelenmen varsa korkma progeston ilacını kullan dinlen bol bol bi iş yapma bende bugün hastaneye gittim tansiyonum yüksek diyolar bizim yapabileçeğimiz bişey yok dahiliyeye gitmen lazım yönlendirmedilerde hiç bakmıyolar umurlarında bile değil doktorların rabbim nasıl biliyorsa öle yapsın
Busracetin Tuba-27 ben dusuk demedim ki canm 16 gundeki artiş az , daha yuksek olmasi gerekirdi değerin dedim . Hakkinda hayirlisi olsun arkadaşin zor sureçler hepimiz yasadik Allah yardimcisi olsun