Kaldı 91 günümüz😊
ffckizannesi ahahah ne güzel nasıl gidiyor ☺️
_nzlcnn bizimde son 94 🥰❤️
_nzlcnn bizimde 89 ☺️🙈🙈
MelikeEmre_ bi bakmışsın geçmiş canım ben de öyle diyordum o haftalarda şimdi 27 haftalığız zaman çabuk geçiyor ☺️
Son 43 🥰
_nzlcnn geçermi bilmem ama bizimde 130 günümüz kaldı hayırlısıyla 💙🤲🥰
Iclalgoleli umarım inşallah ya 😇
Sağlıklı bir şekilde alalım miniklerimizi kucağımıza Insallah💙🙏🙏😊 Artik zaman geçmek bilmiyor biran önce geçse keşke🙄😄
Mervedicle valla iyi annemlern yaninda olsam daha iyi olacak su an kayinvalidemlerdeyim biraz kalabalik bir aile . Ama hamislik iyi gidiyo sirtim agriyo bazilari senin nasil
_nzlcnn Aynen ya zaman gecmiyo bari diyorum sehirleri inip safak saymaya baslayaydik
ffckizannesi keske 😒 bu virusten dolayi da elimiz kolumuz baglandi cikip biraz yuruyus yapsak gezsek belki gecer ama evde de zaman hic gecmiyor🙄
110 daha 😏
_nzlcnn aynen yuruyus benm cok aklimda diyorum ne kdr onemli ama biz yapamiyoruzzzzzz
ffckizannesi bel ve karın ağrım çok var bu aralar ama idare ediyoruz çatlaklarım artıyor gün gün🙄
Mervedicle ah sorma o dert bende de var😔 durdurulmuyor bunlar ya ne kullanacagimi sapittim
Sdmhmt Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
KucukAnne538 amin amin inşallah ☺️
Mervedicle catlagim su anlik yok ama hayırlısı insallahta olmaz bu gun soktan yikama legeni filan aldm icim rahatladi cocuga dair bisiler yapinca