burcu1234567 Beybitomm bizde şuan itibari ile 35 olduk. Geçen hafta bakmadı kg abu hafta bakacak bakalım ne kadar bende merak ediyorum. 2 gündür daha az hareketli ama…. sizlerde haraketler nasıl
Meryyaras Beybitomm 35+0 dan selamlarrr 😊 çarşamba kontrole gideceğim en son 33 haftalıkken gitmiştim 2250 gr Dı şimdi kaç oldu bilmiyorum ama artık baya sıkıntılı geçiyo ağırlaştık bide kollarım çok ağrıyo benim ikiside sizde de varmı öyle sıkıntılar 🙄
Beybitomm burcu1234567 ben en son 2 hafta once gittim 1 ay sonra gel demisti . Fazla hareketli bizimki de
Beybitomm Meryyaras tabiki yaa olmaz olur mu asagiya baski yapiyor artik saga sola donerken bile zorlaniyorum kemiklerim agriyor
burcu1234567 Meryyaras benimfe kollarda bişey yokda bacaklarım fena.. Sağa yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo. Yükseltiyim diyorum hiç bişey fayda etmiyo
Beybitomm Dudumuaz masallah 😍 ben 32 haftalikken gittim 2200 demisti kilosuna acaba yanlis mi soyledi sanki biraz fazlaymis gibi
Serife3304 Benim çatı kemiğimde aşırı ağrım var özellikle ilk ayağa kalktığım zaman çok ağrıyor bide geceleri dönerken 🤦♀️
Beybitomm Serife3304 ay aynisi bende de var saga sola donerken cok zorlaniyorum ayaga kalkarkende asiri yavas kalkiyorum agricak diye
Kk39 Serife3304 evet ya benimde aynı ağrı mevcut sanki saatlerce bisiklet kullanmisimda o kas ağrısı gibi bir ağrı demek oluyor genelde
Serife3304 Beybitomm normalde 11 Mayıs dedi ama çatı muayenesinden sonra doğum şekline karar vericez dedi canım sizin belli mi ☺️
Dudumuaz Beybitomm normal canım bence bana da iri bi bebek olmayacak ne çok kilolu ne de zayıf dedi 3 kilo falan doğar dedi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 🙈🤔
Beybitomm Dudumuaz 3 kilo olsunda yeter ben raziyim 3 kiloya ilk haftalardan beri erken dogum olacak diye korkarak bekliyoruz o yuzden bugunlere sukrediyorum 🙏🏻