0Cerenk 1Vera_ bugün hiç normal kanamam olmadı hep soluk pembe az az akıntım oldu, zaten normale dönerse adet olduğunu anlayacağım
nlycltk 0Cerenk bekle canım takip et yoğunluğa kimyasal geçirdim ilk az gelip sonra resmen boşalıyor kan öyle düşürdüm ben ve çok sancılıydı biraz uzan yat dinlen bence benim aynı gün içinde oldu bitti inşallah hayırlısı ile bişey olmaz
0Cerenk nlycltk bir kere düşük yaşadım canım dediğin gibi aşırı parçalı ve bir anda boşalıp gitmişti, bu çok farklı ondan bu yüzden sizlere danışmak istedim zaten
0Cerenk ZorYollardanAsipGelenim yok yapmadım aşırı sancılı geçiriyorum çok farklı bi şekilde bi terslik olduğuna eminim😔 hastaneyede gidemiyoruz
Antakyali_ Yasemin0728 bende negatif çıkacak diye korkudan yapmıyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Ozemmerdn 0Cerenk yerlesmede olablir kimyasal gebelikte canim bende yaşamıştım ayni durumu kimyasal gebelikti. Takip et normal adet gibi yogun oluyosa yerlesme degildir o. Ama kimyasal gebelikse bile sakın uzulme. Onun peşi hayrli gelecek insallah 🙏🏻