Busegulce Kızlar selam yine ben 😁😅 mide yanması nasıl geçer annemler çocuk saçlanıyodur diyor bu yanmaya göre bizimkinin rapunzel olarak doğması lazım çikolata yiyorum geçerse diye yeyince biraz bastırıyor sonra yine başlıyor ateş topu ☄️ gibi yanıyor sürekli ne yapıcam nasıl geçer 🤦🏻♀️
EsraaK Busegulce Bendede cok oluyor bazen yaa özellikle geceleri ama çikolata felanda yanmaya neden oluyor sanırım süt felan içebilirsin veya doktor ilaç verebilir bana vermisti arada onu iciyorum
Mmucizem Busegulce mide yanmasını çikolata daha beter yapar soguk süt yada gaviscon içebilirsiniz saçla da ilgili değil mide yanması
Merii33 Busegulce kaçıncı haftanızdasınız benim doktorum lansor vermişti bana gebelikte b sınıfı ama zararı olmazmış çok araştırdım
Kbra92kbra Busegulce benimde hiç geçmeyen bir mide yanmasi sorunum var ben çareyi sakız çiğnemekte buldum bende baya işe yarıyor bir dene istersen
Busegulce EsraaK annem çikolatayla geçiyo dedi onu dinledim bende süt de denedim geçmiyor bir türlü 😔
Busegulce Mmucizem denemediğim şey kalmadı herhalde soğuk süt te hiç fayda etmedi 😔 eskilerin hurafesi zaten 😁
EsraaK Busegulce Cikolatayla dahada hareketleniyor diye biliyorum ama yanmayada neden oluyor diye okumuştum biryerde
Levlake Kekik kaynatıp suyunu içebilirsin canım yada miden yandığı anda dolaptan soğuk süt iç iyi geliyor
Hulya_y Gaviscon yada rennie duo şurup.bunlar yoksa sade soda, bir bardak suya çok az elma sirkesi, yada taze nane çiğnemek
Zulmust Biraz değişik ama ben sakız çiğneyince rahatlıyorum yanmaya çok iyi geliyor nasıl oluyor anlamıyorum ama 😃
CgdmZtrk Busegulce ya arkadaşım iyi misin sen? Burda her denilen yapılır mı? Kekik çayı hamilelikte kesinlikle tüketilmemesi gereken bi çay erken doğuma neden oluyor. Öyle kafanıza göre şeyler denemeyin. Gavıscon şurup iç sadece o iyi gelir
Kbra92kbra Busegulce ben damla sakizl çiğniyorum aromalı nasıl etki eder bilmiyorum. Damla sakızlı ideal bence onu dene faydasını gorürsn. İnternette okumuştum tükürük arttığı için mide asidi üzerinde etkisi varmış
EsraaK Busegulce Cok varsa bence doktorundan bi şurup alabilirsin canım biraz daha rahatlatir sanırım 😊
Hasibeee Busegulce canım 13. hafta itibari ile mide koruyucu ilaç kullanabilirsin ki bu mide yanmasının başka çaresi yok. Diğer bütün seçenekler anlık çözüm oluyor. Doktorunla görüşüp kullanmaya başlayabilrsin😊
Busegulce fasulyeveannesikiraz çok fazla gerçekten en zor dönem hamileliğin son 3 ayıymış herşey üst üste geliyor