Leylacetinkaya Aksaanuuur evet özel isteğe göre yapıyor Allah yardımcınız olsun inşallah kazasız belasız kucağınıza alın 😊
Aksaanuuur Leylacetinkaya amin inşallah hep birlikte sağ Salim kucağımıza alalım bebeklerimizi 🙏allah yardımcın olsun seninde ❣️
Mekamu zuluu 😂😂😂 bilmiyorum artık yanlış sinyal alıyor heralde 😂 benim pek doğurasım yok heralde alıştım hamileliğe 😄beyin de diyor bekleyelim bakalım 😄
zuluu Mekamu benim daha 1 saat önce nişan ım geldi hala kanlı akıntı devam ediyor bekliyorum ummadığın anda gelebiliyor demek 😀😀
1Anne_ Aksaanuuur ben bekarken diyet yaparken içerdim onu tokluk hissi verdiğini biliyorm başka ne ise yarıyormuş ki
Edaliiii Bende içiyorum banamisin demiyor olan belirtiler de gitti. Gelmiyor inat etti 🤣 9 ay bekledik bi 3 5 gün bekleyemiyoruz bizde de var biraz sanki 🙈🙈
daisybebek Merhaba arkadaşlar ben 1-3 ay öncesinden hurmanın pek fayda sağladığını normal doğumu kolaylaştirdığını okumuştum ayrıca bol bol ayva yemek bebeğe güzellik katarmış bu arada bunlar dini bilgi. Hayırlı kandiller 🙏
Erdeminannesi0219 Aksaanuuur tarçınlı suyu bilmem ama ben doğumdan sonra baya tarçın çayı içtim acayip süt yapıyor 😂