TubaOuzKurt Kızlar 3 aylık hamileyim gobisim sanki 5 aylık gibi çıktı normal mi sizce benim durumumda olan var mi acaba 🤰🏼🙈
Zeynpaysimannesi TubaOuzKurt benim de 5 aylık ama sanki yokmuş gibi iç karın genişliğinden kaynaklı , yani canım herkesin farklı olabiliyor iç karın büyüklüğü ile alakalı bence , bende istiyorum çıksın artık ama yok azıcık gösteriyor kendini sadece 😄😄
Sultan42 TubaOuzKurt bennn ama ikizlerime hamişim 3 aylığız 6 aylık kadar varız ama😂 oglumdada öyleydim
bebekkaradag Zeynpaysimannesi Bende 17+1’im karnım bazen var bazen yok gibi. Ne yalan söyleyeyim bazen endişeleniyorum bir terslik mi var acaba diye🙈 size de öyle oluyor mu?
TubaOuzKurt BirsenDeniz gaz Yok canim doktor iç karnın geniş değil demişti ama şiştikçe değişik geliyor herkes daha erken diyor 😐
TubaOuzKurt Eded cinsiyet belli oldu mu oğlanlar çabuk sivrilir diyorlar ama benim daha belli olmadığı icin bilemiyorum 😃
ElifKarata TubaOuzKurt canm 17 haftadayım bende Yok gibi sanırım benmde iç karnım geniş kese de büyüktü doktorum öyle demişti
Nesomer TubaOuzKurt gaz varsa daha iri duruyor benimde başlarda öyleydi gözüm korkmuştu bizde şuan 3,5 aylığız karnımın şişi azda olsa indi minnak bi göbişim var şuanda
Zeynpaysimannesi bebekkaradag aynen canım sabahları kalkıyorum yok gibi akşam yatağa girinceye kadar gün içinde ise şişiyor bir garip haller 😄😄
[silindi] Hamilelikten kaynaklanan kabızlık şikayetiniz varsa o yüzden olabiliyor şişkinlikten dolayı oluyor
Asdffghjjk TubaOuzKurt bende 4 aylık oldum 17+2 haftalık daha aslında yeni çıkıyor önceki göbek değil de gazmış asıl 16 dah sonra göbegin fırladıgını farkettim 🙈