Gizemkara21 Normal gece pedleri sızdırır mı? Kanama adet kanamasından çok daha fazla mı oluyor? Depend mi alsam orkid gece pedlerinden mi? Doğum yapanlar, Siz ne kullandınız?
Yasirhatice Gizemkara21 ilk 4 5 gün baya yoğun oluyo yani orkid kesinlikle sizdirir sonra yavaş yavaş azalıp adet kanamasında dönüyor o zaman orkid kullanabilirsiniz ama ilk depend kullanın rahat edersiniz
Merve165316 Gizemkara21 canım 25 gün önce doğum yaptım hastanede ve evde depend kullandım çok rahat ve ilk 4 gün çok kanamam oldu benim hem normal pedlerde dışarı geçme olasılığı daha yüksek depend de daha rahat hissediyorsun kendini
Gizemkara21 Deletedmom124 Yasirhatice Ssultann Allah razı olsun siparişimi veriyorum çok sağolun 10 lu yeterli olur mu?
Tugbaern Mrsozel 1 paket aldım cnm 10 adet var içinde zaten 3 gün falan gidiyor sonra kanama da azalınca orkid yetiyor
Glcnazz10 Gizemkara21 ben uzun pedler oluyo ondan almıştm iki dogumumdada çok şükür sorun olmadı latis marka bi de sanırım bebeteks kullanmıştm şu an hamileym yine ondan almayi düşünüyorum zaten hasta bezi falan rahat edemem
Merve165316 Gizemkara21 ayrıca ben 2 paket depend bitirdim hastanede suyum Surekli sizinti şeklinde geldi öncesinde de hasta bezi çok büyük ve rahatsız olduğu için gene depend kullandım eğer depend alcaksan yedekli almanı tavsiye ederim
Elifykpgl Ben hastane çantama orkid koymuştum, kanama çok mu oluyor doğumda ilk doğumun 🙄 birde depend külotlu olanını mı yoksa hasta bezini mi öneriyorsunuz kızlar
OlgaArslan Gizemkara21 depend kurtarıcı özellikle hastanede yürürken yatarken vs benim kanamam 15-20 gün sürdü ve çok oldu sonra kesildi bir daha olmadı 6-7 aya kadar. Şimdi yine hamileyim ve kesinlikle yine depend alacağım
Mucizem7 OlgaArslan bisey aorabilir miyim peki depend kullandığınızda gecelik mi yoksa pijama takımımı giydiniz?yani hangisi daha rahat olur.