Nil-Beyza az once baska bi baslikta daha yazmistim. Ben yillardir pco’luyum. Adetlerim duzensiz degil ama duzenli de degildi. Bazen 28 gunde bir bazen 35-36 gunde bir oluyordu. Arkadasimkn tavsiyesiyle iki sene once clife macunla tanistim. Gecen yil aldim, duzensiz kullandim ve adetim duzene girdi gunu sasmadi. Sancim cok olurdu azaldi, adet gunu gelince asiri sivilcelenme olurdu o duzeldi vs derken. 2 yildir da bel rahatsizligim icin hacamat yaptiriyordum. Sonra temmuzda evlendim. Biz hemen bebek dusunduk ilk iki ay olmayinca direkt sebebini bildim zaten. Doktora gittim pco testleri yapildi, belli belirsiz folikuller olusmus yumurta gelisip catlamadigi icin. O da duzensiz macun kullanmamdan kaynakli. Sonra tedaviye baslayacaklardi. Sorunumu ve caresini bildigim icin once kendi bildigimi yapmak istedim. 7 ekimde son hacamatim 8 ekim son adet tarihim oldu. 8 kasimda cuma ve kandil gunu guzel haberi almistik. Simdi cok sukur 26.haftamizi doldurduk. Bu arada macuna adet gunumle baslayip 14 gun duzenli kullandim. Hayatimda ilk defa yumurtlama belirtisi hissettim. Kasigimda batma hissi, asiri derecede akinti ve istek artisi oldu 2-3 gun boyunca. Macunu biraktim yumurtlama belirtileriyle. Sonrasi zaten malum 🥰 vesilesi o macun sifasi Allahtan. Esinle bebek yapalim diye dusunureke birlikte olma sana tavsiyem, kendini strese sokma. Elinden geleni yap gerisi Allah’a kalmis 🙏🏻 Insallah guzel haberler alir bekleyen herkes