Merhaba hanımlar öncelikle bütün hamis bayanlarin meleklerini hayırlısıyla saglikla kucaklarini almalarini dilerim🤲🏻rabbim kimseyi o yollarda koymasin 🤲🏻Gelelim benim Doğum hikayeme 30 Mart suni sancı aldim dualarınızı bekliyorum diye post açmıştım dua eden etmeyen herkese çok teşekkürler ben bütün hamile bayanlara dua ettim hamile kalmak isteyenlere rabbim tez zamanda nasip etsin insalalh. Gebeliğimin ilk 4 ayı aşırı kusma ve kilo kaybi ile gecirdim 5. Ayımda hersey normale dönmüştü hızla kilo almaya baslamistim bol yürüyüş ve egzersiz ve squat yaparak gecirdim sureci Doğum anima gelecek olursam 40+3 olmustum ve doğum belirtisi hiç yoktu virüs den dolayısı çok endişeliydim doktorumda beklemek istemiyordu 30 mart Pazartesi yatisim yapidi alttan ilaç ile doğumum başlatıldı 11:30 da ilaç yerlestirildi 18:00 de etkisini gosterdi geç gösterdi etkisini herkeste farklı hissediliyormus etkisi neyse 18:00 sancılarım geldi başta 20 dk bir geliyordu karnimdan direk giriyor du başta sideti hafif di güzel karsiliyodum derin nefes alıp veriyodum dua ediyodum hep .saat 21 ;00 da siddetini göstermeye başladı ebem 30 dk bir açıklık icin muayene ediyor du 21:00 3,5. Cm olmustu şiddeti artinca açılma hizlandi 22:00 de lavman yapıldıktan 30 dk sonra 8 cm oldu açılmam sancilarim tavandi artik baskı da hissediyordum ebe muane icin tekrar geldi ve sancı gelince acilmaya bakıyorlar ve buda çok acı veriyordu açılmam 9 cm olmustu hemen tekerlekli sandalye ile Doğum haneye alindim çatala çıktım ikinma hissi çok kuvvetli geliyor du bu arada doktorum da doguma hemen yetişti nasıl ikinmam gerektiğini söyledi derin nefes alıp kafamı göğsüme yaklastirip oldukca kuvvetli ikinma ile 3 ikinmada dogdu canim oğlum kucama verdi doktorum ten tene temas harika bir duygu 😢3,900 kg 51 cm doğdu pasam rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bu benim 2. Dogumum 5 yasında bir kızım var 2. Dogumun ilkinden kolaydi bana göre Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin bura bana çok şey kattı şimdi happkids e geçiyorum kalın sağlıcakla 🤲🏻🤲🏻❤️