Elifckroglu Arkadaslar merhaba acaba aramızda trabzon medikal park da doğum yapmış yada yapacak olan arkadaşlar varmı. Fikir alısverişinde bulunalım 😊
3461 Elifckroglu Bende çok kararsızım hala belirleyemedım doktorumu ilk medikale gittim daha sonra devlete ama medikal dogumu ne kadara yapar nasıl iyimidir bende merak ediyorum🙄
Nurunilkmucizesi Elifckroglu merhaba bendr kontrollerimde hasan tahsine gidiyorum sizlerin nasil gidiyor :) Allah hepimize zamanında nasip etsin sağlıkla sıhhatle
Elifckroglu 3461 ben bilgi almiştim aklımda kaldıgı kadarıyla normal doğum 2300 sezeryanda 2100 gibi bişeydi canım ya
3461 Elifckroglu Yaa çok iyi o zaman ben daha pahalı beklıyordum nebahat hanıma gitmıstım ben sen hangi doktora gidiyodun canım
Htcytm Elifckroglu bende Trabzondayim ama özelde düşünmüyorum. Abimin eşi medikale bakiye hanıma gidiyor. Bugün gitti zam gelmiş yine bir muayene 220 olmuş
Elifckroglu Htcytm evet devamlı zam geliyo malesef ocakda gelmişti gecen ay 155e muayene olmusken bu ay 175 e oldum buda sendika indirimim oldugu halde 🙄
3461 Elifckroglu Yaa bende tavsıye uzerine o doktora gitmıstm sonra bi orda bi burda henuz secemedım benimde detaylı yaklasıyor sizce medikaldemi yaptırayım yoksa baska devlette falanmı
Htcytm Elifckroglu sezeryan doğumunu da 2900 diye duymuştum ama eminde değilim ve doktora göre de değişiyor olabilir tabi 🙄
3461 Elifckroglu Yaa sanırım bu medikallerde genel sıkıntı fıyatta oynama ablamda istanbulda medıkalde dogum yaptı ondada habire fıyat degısımı oluyordu bu arada bendede sendıka indirimi var o ındırımden haberim yokken 180 odemıstm
Gul6100 Evet bende orda dogum yapicam allah izin verirse mayis sonu. Doktorum bakiye hanim.2200 normal 2750 sezaryendi ben sordugumda
Suhedaa_ Gul6100 sizede sorayım ☺️ Memnun musunuz acaba ? Hastane dışı iletişim kurabiliyor musunuz? İstediğinizde ulaşabiliyor musunuz
Lfsfn Bende trabzon medicalparkda bakiye hanıma gidiyorum. Bende sendikalıyım. Ocakda zam geldi. Doğum paketlerine de gelmiştir herhalde zam. Bir dahaki gidişimde fiyat bilgisi alacağım doğum paketleri ile ilgili.
Elifckroglu Lfsfn evet bu zamlanmıs halı ama malesefki sendıka indirimi doğuma etki etmiyo haberin olsun canım
Suhedaa_ Lfsfn memnun musunuz peki bende doktor arayışındayım 🤦🏻♀️ İmperial de Ayşe Müsellim varmış. Arada kaldım
Elifckroglu 3461 detaylıyı devlette yaptırdım ben canım hatta doktor kendisi dedi bidaha fuzulı para verme dedi
Sinem67 Elif6161 bende imperyalde yapcm kırhan bey e gidiyorum. Sezeryan 3000 normal dogum 1.800 dediler diye hatrlyrm
Elifckroglu Nurunilkmucizesi amin insallah canım hasan tahsinide çok övmüşlerdi iyi doktor diyolar 29 haftadayım ben sen kaç ?
Hkmt Merhaba bende trabzon medical park yıldızlı Gülşah hanima gidiyorum bu ara giden oldu mu hastaneye nasil hastanelerin durumu acaba merak ediyorum 🙄
Elifckroglu bimuallime ayyy anlatırmısın biraz nasıl doğum yaptın ekip nasıl ebeler felan memnun kaldınmı