Semam Zlyha1 Tabiki normal canim ben 22. Haftamda hissettim tam olarak ilk gebeliklerde 25. Haftayı bile bulabiliyo demişti doktorum. Hissedersin Allahtan hayirlisiyla korkma
Zlyha1 Tugce_S evet ilk hamileliğim.. Bugün pembemsi bir akıntım da oldu yarın randevu aldım dua eder misiniz 😔
Zlyha1 Semam cok teşekkür ederim canım.. Maşallah.. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. İçim biraz rahatladı Allah razı olsun
tugce0606 Zlyha1 sağol canım iyi olsunda geç hissettsekte olur ilk gebeliğimizya 21 i falan bile bulur korkma🌺
Zlyha1 tugce0606 aynen öyle canım Allah razı olsun içimi rahatlattınız.. Dedigin gibi önemli olan sağlıklı olmaları
Mila4 Zlyha1 ben ilk ve 2.ci gebeliğimde çok erken hissettim 3.cü gebeliğimde 20 haftada hissetmiştim normal canım korkma..
Zlyha1 Mila4 maşallah Rabbim bağışlasın evlatlarınızı inşallah.. Sağ olun sizin mesajlarinizi okuyarak daha iyi hissettim.. 💜
Busraklc01 20 de hissetmeye başladım şuan 23 teyim dikkatli bakınca bile görünüyor hareketleri hiç canını sıkma
Zlyha1 Busraklc01 yaa maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. İnşallahh darisi basima :)
Mila4 Zlyha1 saol canım sanada maşallah,su an 4.cü gebeliğim🤭😁17+2 daha dün hissettim gece uzanırken biraz oynadı.Allah evlatlarımızı bağışlasın her bebek bir olmuyor..