1prens1prensesannesi_ Kalben4747 iki takım toplam 180 TL.. Sepette 2 ürün alana 3.hediyeydi bende terlik ve taç seçtim hepsi 180e geldi yani
Kalben4747 1prens1prensesannesi_ tesekur ederim canım bi an heycan yaptım çok begendim tam aradığım takim
KurtBilgee 1prens1prensesannesi_ şuanda bu kampanya devam ediyor ama iki ürün seçtikten sonra adres ve ödeme kısmı çıkıyor bu kısımları doldurduktan sonra mı hediyeyi seçtiniz ?
Senarslanceliktas 1prens1prensesannesi_ bende sizin kilonuzdayım s beden mi aldınız ben 25 haftalığım ama daha artarım
1prens1prensesannesi_ Senarslanceliktas evet s beden aldım ben zaten sizi arayıp bilgilendiriyorlar.. Sitede de gebelik hatanızı boy ve kiloyu soruyorlar
Yenianne_ 1prens1prensesannesi_ pahali geldi ama bana instagramda bi kac sayfada bu ürünlerden daha tütülüsü ağır desenleri 160 lira falan yakın cekimde yapıyorlar kumaşı iyi şöyle
Yasemin00 1prens1prensesannesi_ Masallah çok tatlı olmusunuz 😍güzelmiş lohusa takımınız güzel günlerde giyin hayırlısıyla yavrunuza kavuşursunuz inşallah 🤱
1prens1prensesannesi_ Ebe4343 içime birşey giymedim canım ben birde mayısa denk geliyor doğumum efil efil derler ya aynı öyle.. Belden ayarlama yeri felan var