1prens1prensesannesi_ Kızlar merhaba.. Lohusahamile. Comdan pijama takımları taç ve terlik getirttim.. Tereddütsüz alabilirsiniz
1prens1prensesannesi_ Senarslanceliktas evet canım yumuşacık kumaşı yıkamaya attım şimdi.. 65 kiloyum şuan normal de m beden istemiştim aradılar m beden size büyük gelir s gönderelim diye.. Çokta ilgililer boy kilo vs hep soruyorlar ürünler gayet güzel kapıda ödeme var
1prens1prensesannesi_ Senarslanceliktas canım 65 kiloyum şuan 34 haftalığım normal de m beden istemiştim boy kilo sordular m büyük gelir kalıpları büyük s okur size dediler çokta ilgililer kapıda ödeme var kumaşı da yumuşacık
Senarslanceliktas 1prens1prensesannesi_ bende sizin kilonuzdayım s beden mi aldınız ben 25 haftalığım ama daha artarım
1prens1prensesannesi_ Kalben4747 teşekkür ederim canım.. Toplam a 400e yakın tutuyordu şuan kampanyası var 180e aldım 2 takım 3.üründe hediye var bende terlik ve taç seçtim hepsi 180e geldi yani
1prens1prensesannesi_ Deletedmom137 sağol canım.. Tavsiye ederim kesinlikle tereddütlü aldım ama gayet güzel
1prens1prensesannesi_ Glsacar32- canım normalde 400e yakın tutuyor ama şuan kampanyada 180e aldım 2 takımı yanına taç terlik hediye
Mutlubiranne2 Bende burdan aldım pijama takımımi çok kaliteli kumaşı ve fiyatı dışarıya göre çok iyi ben çok beğendim 👏👏
1prens1prensesannesi_ Kalben4747 iki takım toplam 180 TL.. Sepette 2 ürün alana 3.hediyeydi bende terlik ve taç seçtim hepsi 180e geldi yani