Sigara içen anneleri kınıyorum. Hamile olduğunuzu öğrenmenizden itibaren bırakmanız gerekir bazılarında şunu duyuyorum doktor bi iki tane içmeme izin veriyor nasıl bi doktor bu doktor mu? Ondanda emin olun hiç bir doktor sigarayı önermez. Bazıları da, günde bi paketi hatta 3 paket bitirdiğini söylüyor. Yazık kızlar anne olacaksınız şöyle düşünün O bebeği ne kadar istediniz yada istemeden beklemediğiniz halde dünyanın en güzel mucize haberini aldınız. Bunu ona yapmaya hakkınız yok her sigarada kordon kalınlaşıyor. Onun kanında o dumanlar geziyor ve en son organı akciğer oluşuyor onun nefes alma gücünü herşeyini alıyorsunuz elinden ve bi de diyorlar ki benim şuyumda içtide çok sağlıklı doğdu ya kardeşim sağlıklı doğması ilerde sağlık sorunlarının çıkmayacağının garantisini vermez yapmayın lütfen bunu ona yapmayın. Size muhtaç yediklerinize herşeyinize muhtaç ama siz zehir veriyorsunuz hak mı bu kurban olduğum Rabbim size vermiş siz değerini bilmiyorsunuz. Onlarca evlat dileyen kadınlar var halinize şükredin ve bırakın bende hamile olmadan önce içtim ama hamileliğimde bıraktım ne kadar canım çeksede bıraktım.