Almiraedaa ben hamile kalmadan önce sigarayı cok bırakmak istiyordum ama bi turlu olmuyordu hamile olduğumu öğrenince 1 hafta içmeye devam ettim ama boyle isteksizdim. Sonra bi tiksindim sigarayı bıraktım. Hemen hemen 20 hafta oluyor bırakalı. Hiç aklıma gelmiyor bile beynimde bitirdim cunku. Hatta oyle oldum ki eşim içinde bile tiksiniyorum kokusu cok ağır geliyor ve cok igrenc. Eşim sigara içtikten sonda odaya girdiğinde sanki girdigi odada içmiş gibi kokuyor, o kadar kokuyor yanı kiyafetede sindigi icin. Cok tiksiniyorum sinirleniyorum o zamanda. Sonra kızıyorum kendime Ben bu sigarayı 15,16 yıl nasıl içmişim diyorum 😓
hep kokmuşum milletin yanında farkında olmadan… içmeyenler icin cok zor sigara içenlerle bi arada olmak ☹️
Doğumdan sonrada içmeyi düşünmüyorum o zamanda emzirecem. Hem sigara hem emzirme cok sağlıksız ikili. O yüzden bence şimdiden planlar yapma doğumdan sonra 1,2 tane içerim diye arkası cunku gelir. Hazır bırakmışken başlama boşver Sigaraya vereceğin parayı çocuğuna harca. Cocugu sigara kokusuyla boğmayın 😓