Eminetrbl mikican ben sütün kokusuna bayılıyorum canım çekiyor ama Laktoz intoleransım var içemiyorum 😭 onun yerine bol bol yoğurt yiyorum meyveli kuruyemişli vs. Bıkmamak için 😅 doktorum da önemli değil süt içememen yoğurt vs. De olur hatta daha iyi demişti
Makbus mikican canım bende içermiyor dum. En iyi markanın sütü bile midemi bulandırıyor su. Eşim günlük süt deneyelim dedi kaymaksiz hem Allah’a şükür onu içiyorum. Soğuk olarak günde bir bardak içmeye çalışıyorum tavsiye ederim kokmuyor.3ay boyunca süt icemedim bir aydır içiyorum dene istersen.
Bebikom_ mikican bemimde midemi bulandırıyordu ishal falan oluyordum süt içinde. Megerse laktozu sindiremiyormusum. Laktozsuz süt denedim pınarın . Günde 1 bardakta olsa içebildim soguk olarak. Deneyin isterseniz. Birde soguk süt mide yanmasına birebir ilk aylarda cok faydasını gordum
Pudrakokusu Süt o kdrda olmazsa olmaz diil peynirler ve yoğurt ile çok daha fazla protein alırsın , buarada hamilelikte 1 fincan türk kahvesine ve 1 kupa nescafeye 1 bardak çaya günlük izin var 🌼👏🌼👏
mikican 8-Cigdem-k Mila4 bunları duymam iyi oldu gerçekten teşekkür ederim her gün mutlaka ya yoğurt yiyorum ya ayran içiyorum. Sabahları kahvaltıda beyaz peynir tüketiyorum.
Dilara8228 mikican Bende içemiyorum onun yerine sütlaç yapıyorum yatarken yiyorum yerine geçiyordur insallah 😂