mikican Kızlar süt içemiyorum. Doktorum mutlaka içmem gerektiğini söyledi.Ancak ılık süte bir çay kaşığı kahve atıp içebiliyorum. Sütün faydasını bu şekilde alabilir miyim?
BayyNill mikican bende içemiyodum doktorum içmem konusunda ısrar edince cofleks aldım onunla karıştırıp içiyorum son ayımda hep öyle yaptım sizde deneyebilirsiniz
iremgun mikican mideniz mi buşanıyor çıkarıyor musunuz yoksa sevmiyor musunuz? Brn de hiç içmezdim ama mecbur içiyorum genellikle sade içmeye çalışıyorum ama o an midem kötüyse bi kaşık kakao atıyorum 🙄
Torro mikican benim doktorum sütten ziyade, yoğurt ve kefirin çok daha faydalı olduğunu söylüyor. Süt ayrıca demir emilimini de azaltıyor. Tabi sizin doktorunuz için demiş, öyleyse cicibebeyle, yulafla filan içmeyi deneyin derim.
mikican iremgun yok hayır mide bulantısı değilde sevmiyorum çocukluktan beri içemiyorum sevmediğim için
Deniz3115 mikican bende asla içemiyorum kokusundan bile miğdem bulanıyor çocukluğumdan belli ağzımı alır almaz daha yutmadan kusuyorum içmek istiyorum ama olmuyor
MzyynSrctn mikican bende gaz yaptığı için içemiyorum laktozsuz süt dene dediler ama onu da bi kere buluyorsam 3 kere bulamıyorum ben gitmiyorum markete eşim de bulamıyor. Doktorum bana süt içemiyorsan ev yoğurdu ye o zaten sütten daha faydalı demişti . Doktorun süt içmende ısrar ediorsa gerçek salep bulabilirsen marketlerde satılanlardan değil ama . Salep içebilirsin
mikican MzyynSrctn evet yoğurt ve ayran tüketmeye çalışıyorum doktorum günde 1 bardak süt 1 kase yoğurt yemelisin dedi. Yoğurduda yemekle birlikte tüketme dedi
Rabiakk mikican ben mısır gevreği almıştım ballı doktoruma sordum bi iki kaşık ondan atıyorum bahaneyle içmiş oluyorum yoksa ben de içemiyorum
kader_jin48 mikican aynı ben .bende içemiyom sütle tarifler yapıyom yiyiyom aynen kahveye katıyom içiyom sizde öyle yapın yararlı olur.yogurt yiyeblrsn süt ürünleri tüketebilirsn
busra-- mikican ama kahve de zararlı kafein var icemiyorsan çok zorlama bence bana da doktorum süt yerine peynir ve yogurt tüketmeye calis dedi daha çok eski ve sert peynirler eski kaşar gibi.
2cocukluhayatadogru mikican mutlaka içmek zorunda falan değilsiniz yaa bu devirde böyle konuşan doktor mu kaldı, süt içme sebebiniz kalsiyum almak e bunu da 2 kase ev yoğurdu, çiğ kuruyemişler, peynir ve yumurtadan da alabilirsiniz
04052016mh mikican ben normalde severim soğuk soğuk ve şekersiz ama hamilelikten çok severek içemiyorum o yüzden hergün içmiyorum bir hafta yoğurt yiyorum ve ayran içiyorum bir hafta süt yanında saklıköy falan gibi bisküvi yeyince süt güzel geliyor