Zeynep_441 Zelislida Uykum bir şekilde oluyor ara ara uyansamda ama hayatta en ufak bir seste uyuyamıyorum 🤷bügünde sokaktaki alarm susmadı😏
Sinemdmrcoglu Zelislida o his öldurecek benı ya sımdılık tek sıkıntı o geceleri uyuyamıyorum caresı de yok doktor Doğuma kadar böyle dedı buz soguk su hıcbırı fayda etmıyo
Zelislida mirayfth o bel ağrısı bende de var :( kızım sağolsun geceleri beni pek rahatsız etmiyor gündüz daha hareketli 😀
mirayfth Zelislida benim oğlum gececi😂Onun hareketleri değilde ağrı bitiriyor beni ya kaç haftalıksın
Ccigdemmm uyku yok canım saatlerce uykumun gelmesini beklemek ve gece yarısı en guzel uykuda uyanıyor insan ondan sonrada uyumaya çalış 😏😏
Zelislida Sinemdmrcoglu magnezyum eksikliği diyorlar ama sanmıyorum magnezyum içerikli herşeyi yiyorum günde mutlaka soda içiyorum ama aynı
mirayfth Zelislida gözüm korktu yapma😂😂Kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum zaman gelsede doğursam diyorum resmen artık😂🙈
ozlem_1990 32+6 uyuyamiyorum aklım doğumda . Ilk oğlum 7 yaşında.kardesini görsün çok ıstiyorum insaĺlah görebilir doğuma kadar . Çok fazla wc gidiyorum. Nefesim yetmiyor:(
Zelislida ozlem_1990 görecek inşallah canım. Wc olayı zaten bambaşka benim de bi ayağım tuvalette resmen çok zor çok
Zelislida mirayfth en son 29 haftalıkken gitmiştim 6 kilo almıştım o zamana kadar. Ama o zamandan beri hiç tartılmadım sürekli evde olduğum için de yürüyüş vs çok yapamadım bayağı şiştim :( sen kaç kilo aldın canım