Selimem Küçük balık çook yararlı ben hamsi yanında boool soğan yiyorum. Bir gün kurufasulye ye kabak dolması sarımsaklı yoğurtla, mantar çok yerim mantarlı kaşarlı omlet ya da mantar yemeği vs., mercimek yemeği,barbunya, pırasa havuçlu ve limonlu. Bir gün kuşbaşı et ye yanında bol marul salatası ile, dana ciğeri, mercimek çorbası tabiki kimyonlu, bulgur pilavı, tavuk tantuni yapıyorum ona da boolll soğan, ıspanak yoğurtlusu bol sarımsaklı, her gün mutlaka bir muz bir portakal yanına ekstra nar ya da ayva ekstra bir meyve, ceviz, çiğ badem, kaju, patlak Mısır yiyorum mutlaka 2buçuk ya da 3lt su içiyorum bu arada sabah 2 yumurta peynir zeytin yiyorum ama yumurta favorim bir de abur cubur canım çekince bebe bisküvisine süt, patlak Mısır yerim. Süt ve yoğurtttt mutlaka her gün ben böyle besleniyorum bir de bunları yerken ekmek yemiyorum vitaminlerini almak için sadece göbeğim çıktı ben de kilo yok ve kan değerim de 13 çok su içtiğimde enfeksiyonda çıkmıyor. Ayrıca bunları severek yiyorum bence bu da çok önemli moral insanı yemekler kadar sağlıklı tutuyor.