Selimem Neler yapıyor yiyiyorsunuz 🙄Her gün ne yicem ne yersem çocuğuma bana yararlı olur diyorum düşünüyorum
Deletedmom138 Selimem Çiğ sebze çok faydalı en çok marul yiyorum kabak havuç karnabahar brokoli turp ıspanak roka..
tugce0606 Selimem canım bulgur pilavı nohut fasulye tahıl grubu haftada bir muhakkak yemeye özen göster bebeğe kilo aldıran en güzel yiyecek grubudur. Onun harici çorba olur ağır beslenmek istemediğin günlerde yanına salata. Ben yemiyorum ama iki haftaya bir de balık yesen güzel olur ton balığı değil diğer balık çeşitlerinden. Salata yoğurt bolca. Haftada bir muhakkak tavuk. Onun harici canının çektiği şeylerden ölçüsünde yemende sıkıntı olmaz. Birde her gün muz sabahları da yumurta ve kaşar peyniri 🥰
Tugceonal Selimem ben sırayla yapmaya çalışıyorum kurubaklagil yendiyse ertesi güne sebze sonrası protein (et,tavuk gibi) karbonhidrat (genelde haftasonu makarna hamburger lahmacun gibi ev yapımı :) sabahları mutlaka yumurta peynir ceviz , gün içerisine yoğurt ayran ( süt içemiyorum). Meyve yemeye çalışıyorum . Ben bu şekilde beslenmeye çalışıyorum .
Sumay_61 Deletedmom138 yağsız tuzsuz şekersiz tüketmeye çalışıyorum bebege en cok kilo aldıkar gıdalar ceviz ıspanak sebze meyve ızgara ya ya fırında et-balık süt yoğurt ayran kefir kaşar peyniri kabak çekirdegi yumurta 🥰
Dilan3eymenn Deletedmom138 ya ben sizi her sohbette goruyorum maşallah 😉😊sizde benden siniz gece uyumayanlardan😅
RuzgarsMommy Deletedmom138 Evt allahtan o pişiriyor 🤗 ama balık aldir kocana balik ye artık çocuğun omegasini teyzesi düşünüyor 😁
Deletedmom138 Selimem tavuk göğsü çok yiyorum, pırasa en sevdiğim her hafta mutlaka yerim.. haşlanmış yumurta, eğer yumurtadan tiksiniyosan patates salatasının içinde yiyebilirsin ben öyle yapıyorum.. bezelye, taze fasulye.. yani mutlaka sulu şeyler tüketiyorum
RuzgarsMommy Ben genelde yemek ayıramaya biriydim simdi de herşeyi yiyorum yine. Sabah illa yumurta peynir gun icinde muz sut ceviz muhakkak tüketiyorum. Akşam da sebze de oluyoor karbonhidrat da tavuk et balik firin yada izgara. Corba mutlaka her aksam. Bide meyve portakal elma kivi çilek
Dilan3eymenn Deletedmom138 valla bendede vardı hele bu coronadan sonra hepten sardık teli elimze gece ve gündüzumuz karıştı 😅Rabbim sonumuzu hayır etsin korkum oki bebeğim doğunca gece hiç uyumaması 🙄🙄😅bu huyu annesin den kapmış olmaması 😣😣
Deletedmom138 Dilan3eymenn Yok yok korkma arkadaşım her gece 12 dedin mi uyurdu ama bebeği sabahlara kadar uyumuyor. Öyle olmuyormuş yani 😄😄