Semabahri Zeynep09 en iyisi valla caniim ben tecrübesiz olabilirim ama kendim yapmadan uğraşmadan nasıl tecrübeli olucaz yanii 😅😅😅
sercen Zeynep09 bende de o haftada vardı antibiyotik vercem dedi istemediğimi icemicegimi dile getirdim monurol toz verdi onu içtim 6 serum vurdun ve günde 3 buçuk nett su içiyorum ben gene verse gene içmem
Zeynep09 sercen Antibiyotik zarar veriyor diye mi ? Günde 3,5 bardak su içmek çok az bende az su içerdim şimdi şişe aldım arttırdım yavaş yavaş arttırıyorum.
sercen Zeynep09 pardon 2 bucuk cnm bunu bile zor iciyom eskiden 1 ickezdim ve doktor en az 2 buçuk dedi ben tam yapiyom oda zorla ne yapiyim ki
sercen Zeynep09 pardon 2 bucuk cnm bunu bile zor iciyom eskiden 1 ickezdim ve doktor en az 2 buçuk dedi ben tam yapiyom oda zorla ne yapiyim ki
Zeynep09 sercen Su çok önemli yavaş yavaş arttırmaya çalışın bende ilk başlarda içince miğdem bulanıyordu ama alıştım artık
sercen Zeynep09 cnm inan zor bunu içiyorum hen zaten yaz geliyo yazın çok iciliyo bide dulu meyveler var sıkıntı olmaz 🙂 saol
Aysenurtsr Bosuna doktor olmuyor bu insanlar 🤗 Lutfen doktorlarimiza guvenmeyi ogrenelim artik. Ben de gecen hafta ayni seyi yasadim ve tek doz kullanimlik Antibiyotik ictim daha iyiyim.
Zeynep09 Aysenurtsr Öyle düşünmemelisin bence onlarda hata yapıyorlar ve onların yaptıkları hataların geri dönüşü olmayabiliyor evet nadir oluyor ama olabiliyor 😊 Araştırmak en iyisi 👍🏼