Mujgan11 Ffulyalkan benimde yarın kontrolüm var bende en son 2ayın 27gitmiştim çok geç degilmi birde yarın
Edaliiii Son 7 gün kaldı umarım hemen gelir 😑😑 kaşıntı beni ele geçirdi resmen artık güzel kızım dünyaya gelip kurtaracak annesini 🤲🤲
Mommymom Edaliiii benim de son 7 gün. Kaşıntıdan ölücem gerçekten. Karnımın altı cok fena kaşınıyo iyice aşağı baskı yapıyo sanırım. Ama bebişin gelmeye niyeti yok gibi. Hiç bir yerim agrımıyo 🤦♀️😍
spiker_anne simsekkiz8 sancı çekiyorum doğum başlayacak ama açilmam sadece 1 cm sancılari karsilamaya çalışıyorum ama beceremicem galiba 12 saat oldu 😥😥
GamzeUgur simsekkiz8 benimkide 14 ünde hazır gel kontrolleri yapıcaz bi aksilik çıkmazsa 23 üne erteleriz dedi tansiyonum yüksek çıktı 😕
Aysgl_trl_trn simsekkiz8 az önce benden jole kıvamında akıntı geldi. Muhtemelen rahim ağzı tıkacı dedikleri mukus tabakası düştü. Sancılarımı takip edicem artık gelirse tabi. Yoksa direk hastaneye mi gitmeliyim
Paramedikelif Aysgl_trl_trn canım nişan geldikten sonra hemende başlayabilir bir hafta sonra da başlayabilir sancılar. Aksi durum olmadıkça gitme istersen
Aysgl_trl_trn Paramedikelif hastanelerden korkulur oldu. İlk gebelik olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Haklısın belirtiler iyice gelince gideyim en iyisi
Aysgl_trl_trn Paramedikelif hala aynı şekilde geliyo.rengi koyulaştı hafif sancı var ama düzenli değil