NisaMomy Deletedmom137 ay sorma 31+1 im tuvalete gitmekten artık acıyor 🤣🤦♀️ Günde üç iki en azı iki kere 🤣🤣
NisaMomy Deletedmom137 evet canım demir ilacından diye düşünüyorum ben böyle olmamı 🤷♀️😊sürekli tuvalet isteğini
hilal-ali32 Deletedmom137 bende o haftalardayken sürekli giderdim 30 dan sonra küçük için sürekli gitmeye başladım
NisaMomy Deletedmom137 yok canım hala bazen yerlere çıkartıyorum yetişemeyip lavaboya🤦♀️ Doğurana kadar böyle sanırım, ama yinede eskisi kadar değil. Kiloda almadım 😎🤣annemde hiç almamış 🤣🤣 5 kilo aldım sadece bu zamana kadar
glnur90 Deletedmom137 canım postu sürekli wc ye çıkmak diye okumuşum ben küçük için yazdım 🤣 pardon. 20 de de çok gidiyordum
Deletedmom137 NisaMomy ay favorimsin bende aynılarını yaşıyorum sen bulantı için ilaç kullanıyormusun canm
Miniksusam93mr Deletedmom137 aynen sonra artiyo ooff sakin olup dinmesini beklyrm yoksa kaçacak 😪😂😂😂😂
NisaMomy Deletedmom137 3 kutu prilam dr bitirdim bir kutu metpamid bitirdim yarım kutuda dremamin bitirdim 🤣 en son bıraktım olmicak böle diye 🤷♀️ Senin de bulanıyomu hala canım
Deletedmom137 NisaMomy ay bulanmaz mı prilamın kaçıncı kutusundayım bılemıyorum içmeyınce hastanede açılıyor gözlerim🤣🤣zararlımıdır ya
NisaMomy Deletedmom137 yok canım ben sormuştum dr mun eşide doğurana kadar kullanmış hamilelere özel bir ilaçmış zaten sıkıntı olmaz😊