Cansutahsin Deletedmom137 ahahahha sorma yaa ben bile bazen sorsam mı diyorum sonra aman bosver diyorum ama rahatlatiyo bazı yorumlar ınternete girip bakmak zor geliyor 😂
Deletedmom137 Cansutahsin nete ne yazsam karşıma kötü şeyler çıkartıyor bşey sormaya korkar oldum googleye en iyisimi buraya sormak fake hesapmı açsam acaba böyle özel sorularım için😂😂
Deletedmom124 Deletedmom137 minik bir kızım olacak inşallah 🥰💜 ismi de LİLA olacak Allah nasip ederse
Cansutahsin Deletedmom137 hahaha bi kadın acmis burda, öyle post açmıştı 😂 ama utanilcak bisey yok herkesin başına gelebilir 🙈
Deletedmom124 Deletedmom137 ismim meyros değil ya gül ismim meyros ismini seviyroum diye öyle yazmışım. 🤣🤣🤣🤣 İsmimden dir catlatmam insanları 😆😆😆
Deletedmom124 Deletedmom137 şöyle kibar şeker bir isim bulun prensese daha doğuma var o zamana kadar bulursunuz 🤗
glnur90 Deletedmom137 30 a girdik geceleri 3 4 defa gidiyorum gündüzü sen düşün artık. Çok gittiğim için çok su içmeye dikkat ediyorum çok su içtikçe daha çok gidiyorum kısır döngüde dönüp duruyorum 😊
glnur90 Deletedmom137 canım postu sürekli wc ye çıkmak diye okumuşum ben küçük için yazdım 🤣 pardon. 20 de de çok gidiyordum