Deletedmom137 Ya kızlar iki ay öncesinde de böyle bir problem yaşamıştım fitil kullanmıştım iç çamaşırımda akıntılı şekilde su oluyor bebeğin suyu böyle mi olur kafama takıldı
arslanmerve57 Deletedmom137 kaç haftalıksın canım ? Takip et sürekli geliyorsa doktora git mutlaka sızıntı şekilde de gelebilir ıslatıyorsa çamaşırını
inancin_annesi Deletedmom137 bendede oluyor o ama su degil o bence genelde sabahlari uyaninca ayaklaninca geliyor bir iki kere okadar
DilekBodurr Deletedmom137 benim başından beri böyle 24. Haftam benim de. Fitil de kullandım aynı devam
Wonderanne Deletedmom137 benim de aynı i şekilde oluyor ortada beyazımsı akıntı kenarlar ıslak normaldir bence ben 24 haftalığım bu haftada bebeğin suyu olmaz herhalde
Merve3333 Deletedmom137 ararsan seni hemen çağırır diye dusunuyorum Allah korusun sızıntı falan olabilir diye sanmiyorum ama her ihtimale karşı
Kbrahrl Deletedmom137 canım benimde öyle oluyor doktorum bir sorun olmaz bazı gebelerin sulu akıntısı olabilir dedi bende tırnak üstü kadar ıslaklık oluyor hergün ortasında da akıntı oluyor
BuseYener48 Deletedmom137 Benim baştan beri bu şekilde oluyor enfeksiyon sıkıntım var çünkü ne kadar dikkat etsemde enfeksiyon tekrarlanıyor her muayenede doktorum su kontrolü yapıyor suyunda azalma yok enfeksiyondan olduğunu söyledi benimde akıntı çevresi ıslak oluyor çamaşır da günde 5 kere çamaşır değiştiriyorum 😕
Beyzaozturk97 Deletedmom137 eğer kalıntı var ise akıntı ama ıslak su gibi ıslaklık görünüyorsa şudur zaten akıntı bellli oluyor
inancin_annesi Humi aynen bende oyle dusunuyorm icinde hic baska bir kivam olmaz seffaf olur heralde cnku benim su ve beyaz birsey geliyor ikisi birlikte
Noyan_annesi Deletedmom137 bende de oluyor bende düşünmeye başladım ama en başından beri vardı söylemiştim de doktora bişey çıkmamıştı sanırım şimdi Ki idrar kaçırma sancım yok 33 e girdim bebeğimde hareketli doktora dersem gel diyecek ama bir hafta da gidebilcek bir yerde değilim🙄