gmzee_90 kartanesi26 dogurdugumda allah izin vermiş olursa 30 olmuş olurum 😀😀 bende koylugundenim hem😊 sorgunda yaşıyordum da gelin geldim buraya ☺
Tombulkelebek Merhaba kızlar ben de Yozgat’tan Kayseri hüma ya geldim doğum için . Doktorum Erşat batmaz. Hastahanede doktora göre muayene ve doğum ücretleri değişiyor . Muayene 80-150 TL arası doğum da 2000-2750 . 38+2 yim kısmetse cuma doğumum 😳
kartanesi26 Tombulkelebek canim senidemi kadriye doktor yönlendirdi kayseriye yoksa senmi gittin direk sezaryenmi olacaksin doktordan memnunmusun
Tombulkelebek kartanesi26 yok ben kadriyeye hiç gitmedim . Kendim buradaki yorumlardan sonra huma ya gittim . Sorgundan geliyorum ben de . Evet bu cuma sezeryan olacağım.
kartanesi26 Tombulkelebek istege baglimi sezaryen canim seninki bende büyük ihtimal kayseriye gdecegim bende sorgundayim
Tombulkelebek kartanesi26 bir hafta var hemen hemen aramızda 😊 isteğe bağlı sayılır ama hemoroid , enfeksiyon gibi sıkıntılarım da var .
kartanesi26 Tombulkelebek cabim sen direk gün almk icinmi gttin kayseriye oyle oluyormu acaba direk gidip gun alsam ilgilenirlermi acaba
Tombulkelebek kartanesi26 ilgilenirler mi hiç bilmiyorum canım . Ama bakarlar mutlaka geç kalmadan gelin derim . ben 24. Haftadan beri düZenli geliyorum doktoruma . Sürece göre karar verdik doğum şekli ve tarihe . Bakalım yarın sezaryen günüm 😳
kartanesi26 Tombulkelebek dogum ucreti ne kadar vereceksiniz canım peki bide normal muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz
kartanesi26 Tombulkelebek sagsaglim kucagina al insallah bebişini saglikli bir şekilde rabbim yardımcn olsun hayirli dogumlar olsun insallah ne güzel bebeginize yarin kavusacaksiniz insallah darisi bizlere
Tombulkelebek kartanesi26 muayene 150 , doğumu 2750 idi ama 3500 olmuş . Ben sendika indirimi ile %20 indirimle 2800 verdim . Darısı başınıza inşallah 🤲🏻
Tombulkelebek kartanesi26 sezeryan iyiydi , genel anestezi istedim spinal den korktum sanırım . İki saatte de kendime geldim . Doğum değil de sonrası zor 😊 anne olmak gerçekten çok zormuş . Darısı sana inşallah güzel doğumların olur
kartanesi26 Tombulkelebek ne güzel cnm kurtulmuşsun sen Allah anali babali büyütsün insallah bebisini ben akışına bıraktım :) cok korkuyorum son 6 gün