NurseB Tansuuu kollar ve bacaklarda geriliyor kilodan çatlayabilir dikkat kaşımamak ve bol nemlendirmek lazım
sinemoguz Alfa2017 canım aynısı bende de oluyor pul pul dökülüyor ve ara ara kasıntı oluyor. Susuzluktan değildir bence, çünkü ben 2 lt su içiyorum her gün
NurseB DenizEliz yok kollar bacaklar göğüsler için de geçerli kaşınma çatlak belirtisi oralar da genişliyor çünkü :) benim göğsüm kaşınıyor deli gibi ve çatlamaya başladı. Geçen yılda sporu bıraktığımda kollarım kaşınıyordu ve şuan çatlaklar var :(
Kbracoskun Tansuuu ya bende de oluyor sebebi nedir anlamadım bacaklarımda kollarımda aşırı kaşıntı var 🤦
Tansuuu Kbracoskun doktorum normal sayılmaz dedi bakılması lazım dedi bana ama salı kontrolüm var diye gitmedim suan icin hastaneye
Fatti Tansuuu ah canım karnimda kaşıntı vardı ama bacağımin arkası çatladı hiç beklemiyordum şimdi çatlak oldukça hem karnım hem bacağım kaşınıyor
Tansuuu Fatti size doktorunuz bir şey dedimi kaşıntı için normal dedi sanırım bana normal demedi bakmak lazım dedi🙁