yefeninannesi Tansuuu 22+4 üm benim de 1 haftadır ara ara bileklerim kaşınıyor ama ara ara olduğu için ben susuzluğa bağladım
Serzeyyyy Tansuuu benimde arada bir bacaklarım da oluyor ya ama bir anda oluyor sicriyordum kasintisina gece oluyor hep devamlı neden bilemiyorum
mmylmz Tansuuu karacıger enzımlerı yukselmiş olabılır kaşıntı bı haftalarda ondan olur bebeği tehlıkeue sokmasın Allah korusun doktorunuza bı sorun
Tansuuu Serzeyyyy evet gece bendede anlam veremedim ya doktoruma yazdım şimdi bende cevap bekliyorum🙁
Tansuuu Serzeyyyy bir takip et kendini artarsa 7/24 nöbetçi doktor var gidip baktır demiş 🙁 Bu arada ben Memorial bahçelievler kadın doğuma gidiyorum şu anda bekliyorum bir artış yok ama bakalım inşallah kötü bir şey olmasın 🙏
mmylmz Tansuuu yazım bizede inşallah önemlı bırsey degıldır ama ben olsam durmam kan verır baktırırım değerlerime.
Alfa2017 Yağlı bir cilt olmama rağmen ellerim kollarım bacaklarım hep kaşınıyor ve yara oldu kurudu pul pul oldu artık su içmediğim için sanırım
sinemoguz Alfa2017 canım aynısı bende de oluyor pul pul dökülüyor ve ara ara kasıntı oluyor. Susuzluktan değildir bence, çünkü ben 2 lt su içiyorum her gün
Gunes18 Tansuuu normal birşey bendede karnim aşırı kaşınlyordu bacaklarım filan karnin büyüyü ondan kaşınıyo
Emk5341 Tansuuu benim de kaşınıyor ama kollarım sadece. Önce iğneleniyor sonra kaşıyorum geçiyor. Ama abartılacak derecede değil benimki.