Yenihamile11 selenium Hayirli olsun doğumunuz 1 ay önce kullanmak doğru olur mu ne alaka olur anliyamadim
selenium Yenihamile11 Teşekkür ederim. Ben doğumdan sonra başladım kullanmaya ama göğüs yaralari yine oldu diğer doğum yapan arkadaşlarım önden kullanmaya başladığında sorun yaşamadıklarını söylediler. Siz istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
Baykus Merhaba 17 haftalık gebeyim doktorum bebeğin aşağıda olduğunu dikkatli olmamı belirtti progestan ve magnezyum verdi siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı neler oldu
selenium Baykus Hayır yaşamadım. Bana ayak krampları için magnezyum ilacı vermişti. Onu da kramp oldukca kullanmamı istemişti. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız .
selenium Merveaydn00 Korkulacak hiç bir şey yok dokunmaları hissediyorsunuz ama hiç bir acı olmuyor. Sadece ameliyathanede hazırlık aşamasında üşüyebilirsiniz. Odada giymek için yanınıza kalın çorap alın. Ameliyat sonrası ağrı kesiciler yapıldığı için ağrı da olmuyor. Sizi yürütmek istediklerinde bol bol yürüyün. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinizi.
selenium samirsat Ben doğumdan önce korse sormuştum.Variteks abdominal korse (28 cm,code 132) , dermatix ultra jel verdi.
selenium Kezosirac Teşekkür ederim inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız. Azer hanım ile emin ellerdesiniz. 😊
selenium Kezosirac 3000 tl ödeme yapıldı. Hastane çıkışı giydiriyorlar bebeğe (battaniye, şapka, alt üst takım) sizden sadece zıbın ve çorap istiyorlar. Bir de bepantol merhem ve 4 tane prima bez.
Kezosirac selenium hmm tmcok teşekkür edeeim insallh Rabbik o günlere çıkarsın. Wllahin izniyke size de sagkikli hayrli gunler omurler versin rabbim
selenium Masal1m Evet kesinlikle çok iyi bir doktor. Bebeğiniz de hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.
selenium ilknurusen- Göğsü emzirmeye alıştırmak ve yarar oluşumunu engellemek için. Doğumdan sonra göğüs ucu yarası oluyor.
selenium Seray123 Genitale bölgeye takılıyor. Kendinizi rahat bırakıp nefes alıp verirseniz takılırken hiç bir acı olmuyor.
selenium Seray123 Evet spinal sezeryan. Belden aşağı uyuşunu için tuvalet ihtiyacını karşılamak için takılıyor.