Tanereyluldeniz Derin_20 sancı devamlı değil canım aralıklarla geldiği için geldiği an nefesle karşılıyorum geçtikten sonra rahatlıyosun sonra Bi daha ☺️
Mirayilknurtolga Tanereyluldeniz Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. 🙏🧿 Benimde 39+4 birazdan 5 olacak tabi, daha tık yok. Ama 1 haftadır kasıklarım da ağrı var, yürürken ve uyurken beni çok zorluyor. Yakın mıdır acaba benim de 🙈 Yakın olsun artık.. 🙏💙
Selimemelek Tanereyluldeniz geçmiş olsun öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın olsun 😍
Buketcaliskan35 Tanereyluldeniz gözünüz aydın. Sağlıklı bir şekilde evinize gitmek nasip etsin. Allah sizi birbirinize bağışlasın 🙏🏻
19872012 Tanereyluldeniz canım şehir hastanesi nasıldı durumlar nasıl müsait olunca bilgilendirirsen sevinirim koronadan dolayı tedirginiz
Ummeer Tanereyluldeniz canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah Allahım yardımcın olsun 🤲
Tanereyluldeniz 19872012 kuzum buralar çok sakin gece olduğundan mı bilmem sürekli temizlik dezenfekte durumu var. Hastanede vaka varmış ama doğum katı servis filan tertemiz dedi Bi çalışan. Allahım esirgesin.
Tanereyluldeniz Edaliiii amin Allah razı olsun. Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin. Benim doğum şükürler olsun kısa sürdü ama biraz zordu açıkçası. Ama şimdi bebeğim koynumda 🥰 elhamdülillah
Edaliiii Tanereyluldeniz her güzelliğe ulaşabilmek için zorlu yollardan geçmemiz gerekiyor önemli olan sağlıklı olmanız Rabbim uzun ömürler versin inşallah 🙏🙏
Paramedikelif Canım hayırlı uğurlu olsun ilk doğum muydi. Açıklığın ilerlemesi için neler yaptın. İkinma anın nasıldı kolay oldu mu
Tanereyluldeniz Paramedikelif Allah razı olsun kuzum. Senin postundan yazdım bende şimdi 😌 sana da hayırlı kolay doğumlar diliyorum korkup hemen hastaneye gitme kendini takip et suyun gelmediği sürece 5 dk ya kadar evde çek ağrını. Ne durumdasın şuan
Tanereyluldeniz Paramedikelif ıkınmayı ben pek beceremedim nefesim yetmiyodu 6 7 ıkınmaya çıktı çocuk kuvvetli nefes önemli ağrıya dayanıp itmek lazım