Zehra333 TunarinAnnesi kan vermeye gidiyorum arabaya bindim trafiğe çıkıyorum kuzum sonuç 1 aaate çıkacak görüşürüz dualarınızı eksik etmeyin benden
Blackkcat Zehra333 bekliyoruz bakalım inşllh hayırlısıyla vardır bebeğin ve bu sefer sıkı sıkı tutunur🤲🏻
denizsn Blackkcat katılıyorum bende inanmazdım bu tarz şeylere ama başa gelmeyince insan anlamıyor ben şuan yürekten inanıyorum ve çocuğum bu sayede buralara kadar geldi dünya dua üstüne kurulu rabbim evlatlarımızı esirgesin🙏
Blackkcat denizsn hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallh canım,muska yazdıranlara söylenirdim ama insan çaresizkalınca heryola baş vuruyor,kaç haftalık oldun şu an,ben 19hafta oldum çok şükür sıkıntım yok,inşallh dualarla ayaktayız aynen💕
Atesays Zehra333 ne farkeder ki hamile kalmadan yazdirin ki güzelce tutunsun bebeginiz belki tam hamile kalacakken bu yüzden kalamıyorda olabilirsin Allahın izniyle dua yaptırın mutlaka
Blackkcat Zehra333 bende hamile kalınca yaptırdım banada öyle demişti,şu an takıyorum ,dua sonuçta diye ama hala şaşkınım açıkçası,anneden kıza geçiyor dedi hoca
Minnaksever Bir an önce muska yazdır ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri takıyorum dini kitaolar satan bi yerden aldım özel yazdırmadim zaten öyle bir durum da yoktu bende ama koruyuculuguna inandığım için taktım kabus bile görmedim eskiden korkardım hamileyken hiç korkmadım bekleme hamile kalmayı hemen tak
Ayse2804 Zehra333 bende iki düşük yaptım 4 ayda bi hocaya baktırdık ümmü sübyan var demiş muskasını taktım hamileliği öğrendiğimden beri bi de bende pıhtılaşma varmış iğne kullanıyorum hergün 8 haftalık olduk çok şükür 😊
Aygul01 Zehra333 canım rüyayla amel olmaz. Bazen bilinç altı kaldığı icin düşüncelerimiz rüyalarımıza giriyor. Sen rüyayı unutmaya çalış insaAllah ve Allahtan hayırlısını iste insaAllah. Rabbim gonlune göre versin 🌺
Emine_Leyla Zehra333 kuzucum daha 3 senede 3 düşük der demez aklıma geldi evet ummu sübyan diyolar halk arasında sübyan yani korkutuyorlar bebeği boğuyorlar senin ondan bebeklerin düşüyor bende aynısı oldu 4 dusuk oldu 5 ye hamileyim muska yaptım da geçti çok şükür simdi 29 haftalığım sende iyi bi hocadan muska yaptır inşallah geçer canm
Seva_aa Emine_Leyla ya post biraz eski ama bugun 2 dusuk sonrasi 1 de tup bebek denemem tutmadi doktorlar asla ne oldugunu bulamiyorum qaliba bende yaptilmaliyim
nurella2727 Mrb bende 2gebelik kaybı yaşadım benimde hamile kaldgımda korkularım olurdu böyle fare kedi falan görürdüm rüyamda üzerime atlrdı ümmü sıbyan için bende hocaya gittim çok şükür faydasını gördüm bir oglum oldu ama hamileyken hiç yalnız kalmadım şuan lohusayım hala yalnız kalmıyorum bence sizde önlemini alın
Emine_Leyla Blackkcat canm bende aynı şekilde 7 sene sürekli doktora gittim 5 aşılama hiçbiri tutmadı 4 düşük oldu kendiliğinden enson dediğin gibi hocaya gittim eşimle bende sübyan varmış düşük yapıyordum ama kanamam başlamamıştı daha karbondaydı kan değeri yükseliyordu rüya görmüştüm bende inanmayarak gittim muska yaptı suya koyup murekkevini akitip icmem icin ve banyo icin kavit verdi su yaptım içtim 9 ayda içecekmişim banyo yaptım 7 üstü üste simdi çok şükür 29 haftalığım ve ay geçmeden düşük üstüne hamile kaldım ki bende sürekli hamile oldugumu görüyordum rüyamda sonra bakıyordum rüya goruyom yine adet oluyordum
Blackkcat Emine_Leyla canım sağlıkla kucağına al inşallah bu sefer🤲🏻Banada aynı şekilde kağıt verdi suda beklet dedi belli bi süre iç dedi ama muskayı doğuma kadar tak dedi
Emine_Leyla Deletedmom137 yok canm ilk başta bi okudu hoca muska verdi kağıt verdi suya katip icim bide banyo edim diye ondan sonra gitmedim canm çok şükür iyiyim bikac sefer korktum yine rüyamda ama çok şükür etki etmedi
Deletedmom137 Emine_Leyla ya kuzum bşey soracağım bende yazdırdımda korkuyordum her ay okumaya cağırıyordu beni gıdıyordum bu ayda mağlum virüs felan okumuyormus telefonlarıda açmıyor bşey olurmu ya korktum bende
Emine_Leyla Deletedmom137 muskan üstündeyse canm korkma Allah tevekkül et her gece yatmadan ayet-el kürsü oku 7 defa fatiha ihlas felak nas zaten en tesirli dualar bunlar oku canm korkma korku şeytanın vesvesesi demişti bi yakınım sen kendini bırakdıkça daha çok korkarsın korkma korkmuyorum de sürekli kendi kendine ben eskisinden iyiyim bide okumayı biliyorsan kuran oku