dentem61 37+0 olduk biz ve bir cm açılmamam var yatışımız yapıldı dua 🤲 edin bebeğimi hemencecik alayım kollarıma 🥰 3 4 gün bekleyebilir açıklığın dedi 🥺
Ssultann dentem61 niye yatış verdiler ki sancımdamı var bende 39 haftalık 1 buçuk haftadır 1 cm ile geziyorum da 🤔
ismer19 Bende 39 haftamdayım 2.5 cm acikla geziyorum yatış falan vermediler ki sanci yok diye mı acaba dentem61
Sibelsncar dentem61 devlet hastanesi mı canım benide yatirmislardi normal yapma şansım varken sezaryen yapacaklardı kacmistim bende ve bende 1 cm açıklıkla kaç gün gezdim hopladim spor yaptım ama hiç açılmadı başka bir hastanede suni sancıyla anca 2 güne doğurdum
Svdec1 dentem61 ayy maşaAllah Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin ikinizde çook iyi olun inşaAllah canım Allah yardımcın olsun 😍😍💕💕💕💕 bizede dua et lütfen 💕💕🌸🌸
ismer19 Ssultann evet normal istiyorum allah nasip ederse canım daha günüm var diye istemedim suniyi 9 nisana kadar gelmezse kabul etmeyi düşünüyorum
Hatice9287 dentem61 ben 2 cm açıklık ile 2 hafta bekledim canım. Senin de biraz bekler diye düşünüyorum.
dentem61 Hatice9287 benim açılmam dan çok sancım var oyüzden doktor da öyle dedi ne zaman ne olacağı belli olmaz uzaksın göndermeyelim kafasında diye göndermedi sanırım hala devam eden sancım var durmuyor zuluu