ipek-smr Bhrsmh evet öyle ben sadece şunun için demiştim hani bebeği normal yolla olan bi de riski olmayan varsa gerçekten araştırılsa çok uygun fiyata çok iyi doktorlarda var israf olmasın diye yazık günah çünkü eşlerimiz ya da biz kolay kazanılmıyor bu devirde o paralar hele ki paranın kıymeti bu kadar azalmışken 🤷🏼♀️
Bhrsmh Ozz10 o zaman gayet iyi aynen canım, zaten anladim ki istanbulda ki fiyatlar bu normal yani demek ki, olsun yapacak birsey yok saglikli olsunlar da artik gerisi onemli değil
Nslhnakn Bhrsmh şişli kolan international da yaptırmıştım ben 760TL ye kendi doktorum orda olduğu için orda yaptırmayı tercih ettim
Anne1234 Bhrsmh bende özelde yaptırdım ikili testin fiyatı 75 tlydi birde muane parası olarak 110 TL verdik
ilkimgk Bhrsmh ben doktor ücreti ve ikili taramaya 500-560 civarında vermiştim medical parkta ankarada
Berkefatma Zmyra sadece kandan bakmıyorlar detaylı ultrasonla 40 dakıka suruyor organları tamamlanıp tamamlanmadıgını en detaylı bu haftada gorulebılıyormus onemlı seyler bunlar netıcede nelere vermıyoruz kı o paraları
Berkefatma ipek-smr heryer aynı sonucları vermıyor malesef perınatologa gıtmek lazım ayrıca ense kalınlıgı burun kemıgı ölcümü vs hersey sadece kan alıp bakmıyorlar oyle olsa tabııkı fazla tercıh meselesı netıcede
ipek-smr Berkefatma benim dediğim şeyi anlamadınız galiba ben de biliyorum o tür şeylere sadece kanla bakılmadığına ama özele gittiğin zaman o testi yapıp da onlarada bakmayı bilen gayet makul fiyat olan özel hastane doktorları da var örneğin bizim ki ben gidip 700 tl vereceksem bi zahmet tırnaklarına kadar baksın boşuna mı para veriyoruz