Mineexd Humi ne kadar az stres o kadar çok güzel doğum buna inanarak stres yapma canım benim Allah yardım ediyor inan yeter en güzel şekilde kucağına alırsın inşallah
Mineexd Aslannkurt yavrun kucağında ya herşey unutuluyor Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😇💕
Aslannkurt Mineexd aynen öyle çok şükür görünce her şeyi unuttum valla rabbim isteyen arayan herkese nasip etsin inşallah amin 😊
Zhrnz Mineexd ayy ne guzel.bi.dogum olmus 9cm.ekadar.agri.hissetmemen.masallah sana Rabbim.herkese.kolay dogum.nasip.etsin.bebeginide.hayirla.buyut.insallah benimde son 10 gun 3.dogumum olcak.nasipse🙌🤗
Wonderanne Mineexd ay ne güzel ya acısız ağrısız masaAllah darısı bize insaAllah 🥰 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu uzun güzel bir ömrü olsun 🌸🥰😍
Mineexd Wonderanne ay inşallah darısı herkese Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏 teşekkür ederim bu arada canım benim 😇
Tuba_27 Mineexd maşallah canım valla Rabbim herkese bizlerede böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla büyüt yavrunu☺️
eknsnsr98 Mineexd ay rabbim bağışlasın hepimize kolay doğumlar nasip etsin hepimizin saglıkla kucağına almayı nasip Etsin🙏🙏🧿
Mineexd Wonderanne şu riskli dönemde tek duam gebeler Allahım korusun hem gebişleri hem bebişleriiiiii😏❤️❤️
Aysenur--34 Mineexd amin inşallah canım Sağlıkla büyüt bebeğini darısı bizlerin başına hayırlısı ile inşallah 💐💐💐💐💐💐