Evet bende hikaye yazabilirim artık 🤪🤪
38 haftalıkken kontrolüm vardı herşey normaldi bebek kanala kafasını koymuştu ama ne açılma nede sancı nede suyum azalmıştı herşey gayet yerinde seyrediyordu nst normaldi doktorum o hafta idrar ve kan testi istedi hafta sonu getir dedi eve yolladı eve geldiğimde leke tarzı akıntım vardı nişan dedim ama hala doğuma yormamıştım kayınvalideme geçtim ordada aynı akıntı devam edince korktum hastaneye gittim doktorum paydos etmişti ama beni görünce evine gitmedi baktı ultrasonda herşey normal dedi nstye yolladı sonucu bana telefondan atacak dedi gitti ebe sancıların yok dedi eve yolladı ben ertesi gün sağlık ocağına kan ve idrar vermeye gittim geldim ağrılarım vardı ama yok denecek kadar azdı doğuma yormadım cünkü dün herşey normaldi bir anda olmamıştır heralde soğuk aldım dedim ama gün boyu aynı ağrı hep vardı gece yatağıma girdiğimde uyuyamadım o ağrı beni yatırmıyordu dakka tutmak aklıma geldi 5 dk bir giriyordu ay doğum dedim ama eşimide uyandırmadım birde sürekli kusuyordum üşüttüm sandım hastane yakındı sabah giderim hem doktorumda orda olur diye sabaha kadar sıfır uykuyla bekledim eşimi işe yolladım ben sağlık ocağından sonuçlarımı alıp hastaneye gittim bendeki nasıl rahatlıksa tek başıma gitmek istedim doğurmam daha erken diye birde doktorum hep ilk bebek zamanında gelir diye diye beni öyle şartlandırmıştı beklemiyorduk 😂😂😂 nstye girdim doktorum çağırdı nst ağrın var ama doğum ağrısı değil dedi ultrAsona baktı herşey normal gözüküyor suyun yerinde dedi klasik laflar söyledi reçete yazdı idrar enfeksiyonum için çatala geç muayene edicem çatın normal doğuma uygunmu diye dedi geçtim muayene ederken ağzı açık kalmıştı 6 cm açılmam vardı nasıl dayandın sen doğumun başladı yatışın yapılmalı hemen dedi reçeteyi iptal etti serum vericez dedi eşimi aradım 20 dakka içinde geldi eve gittim eşyalarımı hazırladım geri döndüm 11 bucukta yatış yapıldı ama ben gülüyorum ne ağrım var ne birşey nstye bağlamışlardı ama ben yatarak ağrı çekemediğim için 20 dakka bağlı kaldım sonra istemedim bana yürü dedi yürüdüm bol bol yavaş yavaş hissediyordum artık ama canımı yakmıyordu kontrol ettiler açılmam 9 olmuştu ama suyum hala patlamamıştı doktorum suyumu patlattı ayy ne varda o sudan sonra vardı canım çıktı resmen belim koptu o bir cm açılmaya dayanamıcam alın beni sezeryana diye yalvarıyordum ama dinleyen yoktu çünkü 9 cm gelene kadar Gülen ben bunuda yaparım sanıp dokunmadılar ebe pilates topu getirdi ağrın oldukça zıpla olmadıkça yuvarlak çiz dedi o daha beter acıtıyordu ama bebeğin gelişini hızlandırıyordu artık dayanamıcak hale gelmiştim ıkınma isteği artıkça artmıştı çatala götürdü ebe ıkınma geldikçe ıkın bebeğin saçını görüyorum deyip durdu ama ben o kadar yorulmuştum ki ıkınamıyordum bile doktorum geldi 3 ıkınmada yavrumu kucağıma koydu allahım çok güzel bir duyguydu su gibiydi beni havalara uçurmuştu o duygu çok güzeldi çok çektiğim bütün acılara bedeldi gerçi ben fazla acı çekmemiştim şükürler olsun Rabbim dualarımı kabul etmişti doktorum bile çok güzel doğurdun 2 saatte bitti işin demişti😂şimdi 2 haftalığız ona süt verirken yazıyorum bunları Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun bütün gebelerin yardımcısı olsun tek avazda kucağınıza alırsınız inşallah 🙏