anonimiim Yasemen_1989 göbek çevresi 10 gün geriden geliyormuş.. 3 kilo al kontrole gel eğer göbek çevresi normale dönmemiş olursa yapısal olarak kabul ederiz önemli olan bu 10 günü aşmamak dedi.. normale dönmüyorsa en azından daha fazla gerilemesin dedi
Sermina anonimiim en fazla 3 kilo alman gerekiyor dikkat et demek istemis olabilirmi acaba canim 🤔🤔🤔🤔
anonimiim Sermina hayır eminim kesinlikle 3 kilo al dediğine.. bebeğinin kilo alıp almadığını kontrol edicem dedi.. odada hem eşim hem de kayınvalidem vardı.. yanlış anlamamız gibi bir ihtimal yok yani 😅 virüs yüzünden hastane değiştirmem gerekti bu doktora ilk defa gittim
Beyzaharun anonimiim 27+1 de 1.150 gr dı ben toplam 4 kilo aldım şuan 29. Haftama girdim bende yani senin aldığın kiloyla alakası yokki bebeğin kilosunun bazı bebekler naparsan yap zayıf
anonimiim Beyzaharun evet öyle.. ne kadar çok kilo aldıysam da bebeğim almamış doktor hala kilo al diyor ne yapacağımı şaşırdım.. fazlası da zarar.. gebelik boyunca toplam 15 kilo alınsa yeter diyor her yerde ben daha şimdiden 15 kilo aldım.. asıl şimdiden sonra kilo alımı başlıyor çok korkuyorum 80 kilo olacağım diye 😣 virüs yüzünden hastane değiştirmek zorunda kaldım bu doktora ilk defa gitmiştim acaba doktor mu değiştirsem?
anonimiim Beyzaharun bu arada sen de çok az almamış mısın? Toplamda 4 kilo 27 haftaya göre çok az gibi sanki
anonimiim Yenianneadayi2208 keşke benim kilo artışım da sizinki gibi olsaydı.. o kadar çok kilo aldım hala kilo almam bekleniyor duba gibi kalcam yakında ondan korkuyorum 😅 bebeğim de alsa çok sorun etmezdim ama buradakilerle karşılaştırdığım zaman hep az geliyor bebeğimin kilosu 😔
Bbssrr Merhaba kizlar 27 haftalık olduk en son 23. Haftada doktora gittim. Şimdi hastaneye gitmekten çekiniyorum. Bebeğimin Kilosunu da bilmiyorum haliyle. sizce ne yapmalıyım iki hafta kadar beklesem olur mu yoksa hemen mi gitsem çok da merak ediyorum bebisimi nasıl diye
Beyzaharun anonimiim önemli olan benim almam değilki bebeğin kilo alması , bebeğimin gelişimide hep güzel çıktı buzmana kadar , ben protein ağırlıklı beslendiğim için çok kilo almadım kendimi hamur işi tatlı ekmeğe ve paket ürününe çok fazla yöneltmedim hep et , sebze, meyve ,süt , yumurta bu tarz protein ağırlıklı beslendiğim için ben değil bebek kilo alıyor
Eylulikraninannesi anonimiim ah işte o çok değişik ilk hamileliğim de 12 kilo almıştım toplamda onu kaldirmamisti bünyem çok almıştım şuan iyi gidiyorum ama elimizde olan bişey değil yani elinde olana helal olsun😂
anonimiim Beyzaharun teşekkür ederim önerileriniz için ☺️ Bende bebeğin kilo almasını istiyorum ama işte hep bana yaramış bu zamana kadar 😑
Ahmetasaf07 Fatma-asel_29 28+3 de 1350 Gr dedi.67 kiloyla hamile kaldım 72 kiloyum. İlk beş ay mide bulantısı ve kusmadan pek birşey yiyemedim. 20. Haftadan sonra süt, muz, avokado, yoğurt, tahin pekmez yedim hızlı kilo aldırdığını söylüyorlar canm
Ahmetasaf07 anonimiim 28+3 de 1350 Gr dedi.67 kiloyla hamile kaldım 72 kiloyum. İlk beş ay mide bulantısı ve kusmadan pek birşey yiyemedim. 20. Haftadan sonra süt, muz, avokado, yoğurt, tahin pekmez yedim hızlı kilo aldırdığını söylüyorlar canm.
Esilam11 anonimiim kizlar bebege kilo aldıran besinler yemeniz lazım badem incir ceviz kasar peynir yoğurt leblebi muz vs…doktorum soyledi
RabiaOkan anonimiim Canım ya benim doktor devlet olduğu için aylardır söylemiyor. 27 hafta 2 günlükken gittiğimde göbek çevresi 29 hafta 5 gün ile uyumlu demişti ama anlamamıştım. Sen yazınca merak ettim. Ne demek oluyor bu? Bugün tam 29 hafta 0 gündeyiz. Boyunu kilosunu hiçbir şeyini bilmiyorum bebeğimin. Sence nasıl iyi mi?
RabiaOkan anonimiim Canım bebeğe kilo aldırmayı unut. O niyetle yapma lütfen hiçbir şeyi. Sağlıklı olsun. Kilo alsın tonton doğsun diye uğraşma. Tahin pekmez,et,süt,balık,yumurta,sebze,gündüzleri meyve, bol su, kuruyemiş vb vb bunları tüket.
anonimiim RabiaOkan aslında ben çok tonton olsun istemiyorum çünkü bu sefer doğumda zor oluyor.. istediğim şey haftasıyla uyumlu gitmesi ne geriden ne de önden gitmesini istemem.. sadece doktor geriden olduğunu söyledi ve kilo aldırmaya çalışıyor.. anlam veremediğim şey o kadar çok kilo aldım bu zamana kadar yaramayan bundan sonra nasıl yarayacak bebeğime? 3 kiloyu nasıl sağlıklı bir şekilde alabilirim bunu düşünüyorum
RabiaOkan anonimiim Canım bu arada yazınca aklıma geldi kötü niyetle yazmadım İnan ki. Yani bak bak benimki önde gibi yazmak istemedim. Ben iki aydan fazla oldu ne bebeğimi görüyorum ne de hakkında bilgi alıyorum. Göbek çevresi diye yazınca ne anlama geliyor sormak istedim.
Melikekrtc1 anonimiim canım bizde dün gittik doktora 29+4 düm. Bebeğim 1491 gr ve 41 cm dedi baştan beri biraz önde giden bir bebekdi zaten🐣. Kendim 53 ile hamile kaldım 60 kilo olmuşum ama bu evde kal meselesinden bu kdr oldım bir ay önce 57 falan ancaydım sanırım🤷♀️