anonimiim Kızlar bugün muayeneye gittim ve bebeğimin kilosunun 1078 gr olduğunu söyledi doktor sizce iyi mi? Göbek çevresinin 10 gün geriden geldiğini söyledi ve bir ay boyunca 3 kilo almam gerektiğini 1 ay sonra tekrar kontrole gitmemi söyledi.. 51 kiloyla hamile kaldım şimdi 66 kiloyum.. kilo artışım iyi gidiyordu aslında fazla olduğunu bile düşünüyorum.. sizce bebeğime nasıl kilo aldırabilirim göbek çevresi nasıl normal boyutuna ulaşır?
seda1anne anonimiim 27+2 bebeğim 1050 gr çıktı dün bende 66 ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum evde durmaktan bu ay 2 kilo almışım çok kızdı doktorum 🤷🏼♀️ Dikkat et sakın alma dedi
Tgb2310 anonimiim abur cubur ye canm sağlıksız ama bebeğe de kilo yapıyor malesef karbonhidrat ağırlıklı beslen
Meralvedat 29 haftada 15 kilo almışşın çok fazla doktorun birfr 3 kilo mu al dedi ayrıca bebeğin kilosu çok iyi
anonimiim Meralvedat çok sevindiim çok teşekkür ederim 😇 gerçekten bende çok kilo aldığımı düşünüyorum.. bazen aşırı derecede iştahsızlığım oluyor bazen de doyduğumu anlayamıyorum yedikçe yiyesim geliyor 😅
Yenianneadayi2208 Meralvedat doktordan doktora fark ediyor sanırım bu kilo işi.ben 29. Haftamda 9-10 kilo almıştım bana aylık en fazla 2 kilo al demişti.51 le hamile kaldım 29. Haftada 60tım. şuanda 32+1 im ve 62 kiloyum 🤯 bebeğinin kilosu da gayet iyi bence 🌸
anonimiim seda1anne ben senin 2 katın kadar kilo almışım neden bana hala kilo al diyor 😣 1 ayda 3 kilo hemde 🤦🏻♀️
Aysegul_zengin_41 seda1anne oh baya az almışsınız siz ben 25. Haftalığım 54 le hamile kaldım geçen ay 69 dum şuan herhalde 72 73 kilo olmuşumdur 😌😌😅
seda1anne anonimiim bende onu anlayamadım . Yanlış anlamış olabilir misin acaba ? , benim doktorum hamur işini falan yasakladı bana düşün 🤔 çok dikkat ediyor kilo işlerine , bebeğin kilo alsın besleyici şeyler ye sen almamaya bak , bide bınları vermesi var 😂
Sermina anonimiim en fazla 3 kilo alman gerekiyor dikkat et demek istemis olabilirmi acaba canim 🤔🤔🤔🤔
anonimiim Fatma-asel_29 maşallah sizin çok iyiymiş ☺️ Ben o kadar kilo almama rağmen neden bebeğim alamadı ki 😔 siz nasıl besleniyorsunuz ekstra kullandığınız bir şeyler var mı?
Ahmetasaf07 Fatma-asel_29 28+3 de 1350 Gr dedi.67 kiloyla hamile kaldım 72 kiloyum. İlk beş ay mide bulantısı ve kusmadan pek birşey yiyemedim. 20. Haftadan sonra süt, muz, avokado, yoğurt, tahin pekmez yedim hızlı kilo aldırdığını söylüyorlar canm
Fatma-asel_29 anonimiim bende 10 kg filan aldım sedece magnezyum ve devit kullanıyorum canım ne isterse onu yiyorum yaptığım bişey yok düzenli yediğim bişeyde yok
Esilam11 anonimiim kizlar bebege kilo aldıran besinler yemeniz lazım badem incir ceviz kasar peynir yoğurt leblebi muz vs…doktorum soyledi
Eylulikraninannesi Bence bizim aldığımız kiloyla bebeğin alakası yokya. Sağlıklı beslen sen yine bebeğe yaticak şeyler ye ben şuan 28. Haftada yim 4 kilo aldım 24 de gittigimde 800 gram 33 cmdi haftaya gidicem kontrole ilk gebeligimde daha çok kilo almıştım kızım 2900 doğdu haftasıyla uyumluydu hep ama şuan oğlum 2 hafta önce gidiyor her ultrosonda
anonimiim Eylulikraninannesi evet bende bizim aldığımız kiloyla bebeklerimizinkini çok alakalı bulmuyorum.. 29 haftada o kadar çok kilo almama rağmen bebeğimin kilosu bana az geliyor.. önemli olan düzenli kilo alıp bebeğin bundan faydalanması ama işte onu nasıl yapacağım çözemedim 😔 ilk hamileliğim bu arada
Eylulikraninannesi anonimiim ah işte o çok değişik ilk hamileliğim de 12 kilo almıştım toplamda onu kaldirmamisti bünyem çok almıştım şuan iyi gidiyorum ama elimizde olan bişey değil yani elinde olana helal olsun😂
anonimiim Yenianneadayi2208 keşke benim kilo artışım da sizinki gibi olsaydı.. o kadar çok kilo aldım hala kilo almam bekleniyor duba gibi kalcam yakında ondan korkuyorum 😅 bebeğim de alsa çok sorun etmezdim ama buradakilerle karşılaştırdığım zaman hep az geliyor bebeğimin kilosu 😔
anonimiim seda1anne yanlış anlamadığıma eminim odada hem eşim hem de kayınvalidem vardı.. bir ay içinde 3 kilo al dedi resmen.. 80 kilo olmamı bekliyor herhalde doktor anlamadım gitti.. bu doktora ilk defa bugün gittim.. virüs yüzünden hastane değiştirmem gerekmişti
anonimiim Yasemen_1989 göbek çevresi 10 gün geriden geliyormuş.. 3 kilo al kontrole gel eğer göbek çevresi normale dönmemiş olursa yapısal olarak kabul ederiz önemli olan bu 10 günü aşmamak dedi.. normale dönmüyorsa en azından daha fazla gerilemesin dedi