TugbaLafci berna0818 canım tıkama aparatından ablam kullandı çok memnun kaldı bebeği direk koyup yıkanabiliyorsun kimsenin tutmasına ihtiyaç olmadan tek başına bile yıklayabilirsiniz ama banyo için evin içinde kullanılmıyor banyoda yere koyup yıklayabilirsiniz kullanışlı bende yarın sırf ondan almaya gidecem 🤗🤗
Neslisah84 TugbaLafci onu küvetin içine mi koyup yıkıcaz ilk hamileliğim çok tecrübesizim ondan soruyorum 🙄
Esra-kskn Kdrfts a101 deki fileyi bilmiyorum ama bi kaç arkadaşım farklı markaların filelerinş alıp denedi olmadı çok gergin dümdüz durunca bebeği yıkamak daha zor oluyor hafif eğilimli olmalı ama siz eğer a101de file de satılıyosa deneyip alın derim
TugbaLafci Neslisah84 yok canım onu normal olarak tek başına koyuyorsun yere bebeği yatırdığın yer zaten Kaymaz Taban delikli öyle yıkıyorsun
1987gokce Bende küvet aldım gayet kaliteli fakat saat tam 9da gitmeme rağmen tıklım tıklımdı 😁 istediğim renk küvet alıp kaçtım kavga çıkmıştı 😂
Retina Aldım bende şeffaf rengini gayet kaliteli duruyor. Hatta maşrapa çatal bıçak işareti var yiyecek hazırlamalarda da kullanılabilir
sare55 bende 8 bucuktan beri ilk sirada kapida bekledim kuvetten 4 tane vardi saka gbi. hemen pembeyi kaptim. ama diger insanlar alamadi. ne yapayim ilk ben gtmistim 😊 cok mutluyum ilk defa bebegim icin kapis kapiscilik yaptim 😂
1987gokce sare55 bende yeşil kuveti nasıl kaptım bilmiyorum evde kovam vardı 😂 hersey bebislerimiz için mis gibi yıkamakta nasip olsun inşallah hepimize 😍
0114 Ilk defa sabahin köründe a101 de sıra bekledim 😂😂 ama istediğim renk yoktu yeşil aldım bende oğluma 🌸🌸
Mercimek-tanesi Yesil kuvet masrapa kova bi boberon 2paket aski catal bicak aldim 👼👼 ben legende yikanip buyumus olabilirim ama cocugumun kuveti var😁😁
Mercimek-tanesi Milen file bende istiyordum ama havada kaldigi icin usuyomus bebekler uzerinden cikan kirli camasirlari yada sirf onun icin bi ufak battaniye gibi bisi alicam kuvetin dibinde yatirip yikicam
1987gokce Milen benim arkadaşım geçen sene bu kuvetten almıştı filesi de var kullaniyo ona sorucam nerden aldığını. Buraya yazarım öğrenirsem.