d190516 rumeysarikaya0958 bende 240 diye duymuştum bi arkadaşınızın doğumunu sormuştum medinovada yapan
d190516 rumeysarikaya0958 benimki daha pahalı olucak desene bende normal Doğum yaptım ama epidural aldım 🙈
Zuzuuuu sumeyra00 medinovada yok ki canım detaylı ultrason 😞üniversiteye yada özrl muayenehanesi olan doktorlara yönlendiriyorlar. Doktorum o dönemde Mevlüt beye yönlendirmişti uygun muayenesi uygunmuş Alper beye nazaran istersen ara bir konuş
sumeyra00 Zuzuuuu arkadaşım da ağustos ayında medinovada yaptırdı detaylı ultrasonu şaşırdım şuan nasıl yok
Zuzuuuu sumeyra00 bir ay sonra dediyse üniversiteya gidebilirsiniz aslında onlarda bir ay sonraya veriyor detaylı ultrason randevularını
Zuzuuuu sumeyra00 ben medinovaya gidiyorum doktorum detaylı ultrason olsaydı doktorum dışarıya yönlendirmezdi. Belkide arkadaşınızın gitti zaman vardı ama şuan yok
busra2512 sumeyra00 radyoloji bölümü yapıyormuş canım detaylı ultrason u ben doktorumu aradım hastanede radyoloji bölümü yapıyor oradan al randevu demişti bugün de aradım aldım
d190516 rumeysarikaya0958 yani fena değil tekrar yazdım geçenlerde ilk başta cevap yazdı sonra yazmadı bende sinir oldum gitmicem ona medinovaya gidicem. Normal Doğumda doktorun çok bi fonksiyonu yok bence bütün eziyeti ebeler çekiyo doktor geliyo kesiyi atıyor çocuğu alıyor dikişi atıyo sadece
busra2512 Zuzuuuu canım ben bugün medinova dan detaylı ultrason için randevu aldım radyoloji bölümü yapıyormuş 300 TL ve eşleri almıyorlarmış bu virüs illetinden dolayı çok üzüldüm 😔